Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Spa Reine het zuiverende water

De publiciteit op zich goed noemen is wat ver gezocht, maar toch hebben die alle drie iets waardoor mske die wel leuk vindt. De acteurs namelijk. Nu staat mske niet echt stil bij acteurs in publiciteitsfilmkes, maar ze had toch al gezegd dat die arrogante goed is, dat die getrouwde geweldig is en dat de erfenisjaagster subliem is.

Bij Witse vorige zondag zei Slow: “zie kijk, dat is die van de Spa Reine” waarop mske zich pas realiseerde dat het hier acteurs van bij ons betrof. “Dat zijn wel allemaal acteurs” zei Slow wijsgerig. “Du-uh” zei mske “ik zei: van bij ons”. Want die George Clooney loopt ook rond in van die spotjes en die trezen van l’Oréal-want-U-bent-het-waard”, wiens lippen andere dingen vertellen dan wat je hoort, ook.

In haar opzoekingen op google kwam mske die spotjes toch tegen op youtube. Weet je dat voor de Nederlandse kijkers die van die arrogante en ook die van de getrouwde nagesynchroniseerd werden? Wim Danckaert op zijn Hollands? Ineens vindt mske dat clipke helemaal zo goed niet meer, want het ganse natuurlijke is er uit. Ze zouden dààr beter eens Spa Reine over kappen.

Sjaans, van dat met Wanda Joosten zijn ze, voorlopig, afgebleven.

Previous

Es Groen! lachen

Next

Herfst

2 Comments

  1. mij kan het niet veel schelen wie dat clipje vertolkt . Het is de idee erachter die ik fantastisch vind !zoals met dat aquarium! En die pils waarbij alles stilvalt en de man gezellig een glas drinkt!
    Dat noem ik leuke reclames,al heb ik een hekel aan al die reclames .

  2. onbegrijpelijke

    hallo,

    Ik las het artikel in het belang van limburg .Ik begrijp echter niet wat u bedoeld met “de symptonen kloppen niet”.Kan je me dat even uitleggen aub

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén