Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Leanne

mske had een hekel aan het meisje. Al kan je van mske niet zeggen dat ze zomaar een hekel aan iemand kan hebben die ze niet kent had ze een gloeiende grondige hekel aan het meisje.

Bij iedere stap die het meisje zette werd het erger en mske begon zich te ergeren en werd boos. En bozer werd ze bij ieder woord van dat gehekelde wicht.

Toch bleef ze het meisje volgen want ze moest weten … tot ze opeens zo geërgerd was dat ze uitriep: “als dit verkeerd afloopt, kijk ik nooit nie meer!”

Volgen? Kijken? Jawel hoor, “Trial and retribution”, de aflevering “Curriculum Vitae” in twee delen. Het wicht is kindermeisje, vermoordt twee kindjes en tracht de schuld in de schoenen van de ouders te schuiven.

Achteraf dacht mske dat Sinead Matthews toch een schitterende actrice moest zijn om zo een echte wrevel op te wekken als personage in een gewone televisieserie.

Previous

Warmte

Next

Amke en Ella

2 Comments

  1. oei die moet wel een diepe indruk op jou gemaak hebben! Ik heb het niet gezien,dus kan er niet van meespreken. Maar er zijn inderdaad mensen die echt in de huid van een ander kunnen kruipen al hebben ze helemaal dat karakter niet.

  2. Die serie ken ik niet..

    Heel fijne vrijdag
    Groetjes

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén