Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Misschien brengen ze morgen nog meer

Het was gisteravond al laat toen mske bedacht dat we gemakkelijk een foto van die nadar hadden kunnen maken en op het blog zetten. “Morgen dan maar” zei ze.

Vanmorgen vroeg ze dan ook aan Slow of hij dat wou doen, hij stond hier toch met zijn jas aan.

Nu wil dat toch lukken zeker, zo een goed kwartier later, zat hij zo geconcentreerd naar hier te kijken, maar ’t was niet naar mske, maar over haar schouder naar buiten. Daar waren de mannen van ’t stadje weer en Slow dacht dat ze die nadar kwamen oppikken, maar dat was niet waar. Ze zijn een bord meer komen afzetten. Dat had maandag zeker de camion gemist.

Daarmee is het nu nog altijd niet bewezen dat het voor de rally is, maar Slow en mske zijn er wel zeker van. De rally die anders twee dagen duurt, gaat nu ineens maar enkel op zaterdag door, uitgerekend de dag dat ze niet mogen parkeren. Het staat dan wel niet voor onze deur maar ze moeten sowieso vijf meter van de hoek afblijven.

Wat zegt Slow daarnet? Dat hij zaterdag brood gaat halen. Maar daar gaat mske een stokske voor steken, want anders staan ze weer op onzen hof!

Previous

Zo vroeg op ’t jaar dit jaar

Next

… of halen ze weg

1 Comment

  1. olive

    een stokbrood?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén