Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Al wagge zegt zerre zellef

Er is een ambraske tussen den Delhaize en Unilever. “Wette Sloef” zei mske “dat indertijd toen de Aldi opkwam, die van den Delhaize hun merkgerichtheid als publiciteit gebruikten?”

De ex-schoonzus zei dat Aldi niet de moeite was, want die hadden geen merken. mske vond die smeerkaas van Aldi indertijd toch geweldig lekkere. En die goudkuipjes vind je nu zowat overal. Zelfs Sus en Wis hebben er een strip van.

Ambras dus nu. Die van den Delhaize beweren dat ze klantgericht denken, al peist mske dat ze dan hun afhakende klanten bedoelen waardoor ze in feite met hun eigen gewin rekening houden. En die van Unilever zeggen dat er nog andere winkels zijn.

En die merken? Het zou wat. Hier is zo eens een pot crème van den Aldi, of was dat nu van de Lidl, beland en dat was, en daar is mske zeker van, dat was Nivea.

Previous

’t Is geen slecht weer zeker?

Next

Ella en het potlood zonder punt

1 Comment

  1. Ach mske de mensen willen bedot worden. Als je nu een produkt uit de aldi of lidl lekker vindt ,is dat toch goed. Kan mij het schelen dat het geen gekend merk is. Daarbij ik weet dat er produkten van dezelfde fabriek maar onder andere verpakkingen geleverd worden zowel aan de GB of aan de Aldi. Mijn zoon was een tijdje bediende in een transportbedrijf en daar vervoerden ze dezelfde chips naar de Gb en de Aldi Maar die van de Aldi zaten in een andere verpakking. Bij Vandemoortele werkt er een kennis en die zegt dat dezelfde olie geleverd wordt in een gekend warenhuis en ook in de Aldi ,maar voor die laatste is er dan een andere verpakking.Zij die zweren bij merken willen bedrogen worden!!

    Mske ik kreeg het ook altijd benauwd in Ikea Ternat. Maar die van Gent is veel luchtiger en heeft ramen ( allé het zijn wel de nooduitgangen maar er komt wel daglicht binnen. Het restaurant-café is gene hoekje zoals in Ternat maar een mooie zaak met buitenramen!!Moet je beslist eens bezoeken.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén