Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kunst, blokken, brol en de Aldi

De eerste keer dat we van Tempus Arti hoorden was toen ze onze blauwe watertoren met een rood net overtrokken hadden. We vonden er toen niks kunstig aan.

Gisteren las Slow over de Internationale Tempus Arti Kunstroute en ik heb de indruk dat Slow en mske de route gaan bezoeken, zo klinken ze toch.

Ondertussen staat er onderweg naar het containerpark ook alweer wat opgesteld. Dat zijn dan geen kunstwerken maar precies grote legoblokken op de rijweg waardoor de auto’s daar moeten slalommen. Doordat die soms weg zijn en soms terugkomen begint mske te denken dat het met de vakantie te maken heeft, ze gaat er eens op letten.

In elk geval was er dinsdag veel volk, niet voor de blokken maar op het containerpark. Het leek wel of de ganse stad bezig was geweest met het leegmaken van zolder en kelder. Gelukkig moesten ze er niet aanschuiven maar konden ze ook daar al slalommend door.

Waar er ook veel volk was dinsdag, dat was in de Aldi in de buurt van Zoneke, waar mske en Slow rap efkes binnensprongen om iets voor Bollie te halen. Ze hadden al achter een lokale tractor gezeten en zouden maar nipt op tijd ten huize Zoneke en Bollie zijn. Massa’s volken stonden er aan die kassa en toen ze bij Bollie en Zoneke kwamen bleek dat ze daar twintig minuten staan aanschuiven hadden.

Van Tempus Arti via de blokken over het containerpark naar de Aldi … het is al een slalom op zijn eigen.

Previous

Als het kalf verdronken is

Next

Een heel klein beetje bedrog?

3 Comments

 1. han

  ja, die rode netten, die zagen wij toen ook. we waren met de ds onderweg naar luxemburg toen.

 2. ms

  Met de DS? Ik dacht met de trein.

  Hadden we dat geweten … maar dat is dan iets voor de toekomst!

 3. ja het is hier vandaag een beetje hetzelfde scenario,het is de 31ste,dus valiezenkoers!
  overal dubbel geparkeerde auto’s,inpakkende vakantiegangers,en dan in de aldi aankomende toeristen die hun vooraad indoen,dus file aan de kassa,en dan slalom door de dubbelgeparkeerde auto’s
  vakantie aan de zee joheeee!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén