Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nog wel erg vroeg op ’t jaar maar toch

De eerste kerstmarkt van dit jaar is binnen. Al enkele jaren dachten Slow en mske om eens naar die van Luik te gaan, die werd zo opgehemeld dat zij beiden daar toch eens een kijkje wilden nemen.

Awel sé, het is een toffe kerstmarkt maar als je dan weet dat die van Brussel wordt afgekraakt omdat ze een lint vormt en als mske vond dat geen van beide kerstmarkten voor de andere moet onderdoen, dan is het toch wel menselijke willekeur die maakt dat de ene gesmaakt en de andere verguisd wordt.

Previous

Beschermd: Het vijfde wiel aan de wagen

Next

Heet heet heet

1 Comment

  1. ach iedere Kerstmarkt heeft wel wat ,maar soms stellen de mensen er zich te veel van voor.Ik liep in Hasselt op de Kerstmarkt.Héél mooi ,maar géén volk en dus geen ambiance. Maar ik ga die daarom niet afbreken want het was mooi opgevat.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén