Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Brusselse kerstmarkt

De kerstmarkt van Brussel is niet zo gezellig als vele kleinere kerstmarkten, maar toch gaan Slow en mske daar graag heen. Er staan zo wat kraamkes uit verschillende landen en kan je er zowel Franse specialiteiten vinden als Congolese bananenpuree.

Dus slenterden Slow en mske gisteren over de kerstmarkt en bij ieder kraamke dacht mske: “dàt ga ik nemen” maar dan lonkte het volgende al met verrukkelijke zaken en ging ze toch nog maar een stapke verder. Eigenlijk waren ze al zo goed als rond, toen ze bedachten dat ze eigenlijk wel honger hadden en nog geen hap hadden gehad. En ze overlegden gezamenlijk en besloten uiteindelijk voor de “Deutsche Bratwurst”. Slow zei: “ik heb nog honger” maar mske eigenlijk niet.

Toen passeerden ze bij de Finnen; daar konden ze toch ook zo maar niet voorbij. mske nam zich een Finse vodka en een rendierworst en Slow at zalm met patatjes en sla.

Wat verder geurden de Luikse wafels en riepen: “eet ons op”. Slow en mske hebben dat dan maar gedaan.

Eens terug op de Grote Markt besloten ze dat cafeetje nog eens op te zoeken waar ze hun eerste oudejaar hadden gevierd. Als afsluiter dronk mske dan nog maar een warme wijn.

Ze hebben zeer goed geslapen, maar vanmorgen is mske toch maar niet op die weegschaal gaan staan.

Previous

Piet is van het dak gevallen

Next

Dank aan de melkboer

1 Comment

  1. 06-12-2005, 17:46:43
    Mmmmmmmm
    Lijkt me een smulfestijn te zijn geweest! Ik denk dat ik ook eens naar die markt moet gaan. Groetjes
    http://lievekeh.skynetblogs.be
    lievekeh

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén