Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zeg dat Sloef het gezegd heeft

Het kan zijn dat deze pc traag geworden is van ouderdom. Het is zelfs best mogelijk. Maar het is toch wat gemakkelijk om alles op de ouderdom van de pc te schuiven.

Zo was er zo een goei drie jaar geleden het machientje dat moest geïnstalleerd worden. Sedert die installatie heeft mske de indruk dat de pc iets trager werd. Het zij zo, dat machientje is nodig om te werken.

Ook neemt onze vriend Norton een stukske snelheid weg. Maar onze vriend Norton doet meer goed dan kwaad, ach dan mag die toch ook wat van onze energie gebruiken.

Maar de vraag waar wij mee zitten gaat een heel andere richting uit. Jawel, ze zullen wel zeggen dat het niet kan. Ze zullen wel zeggen dat het aan de oude pc ligt, maar een oude pc die traag geworden is, is toch traag op elk moment van de dag? Waarom is deze hier dan ’s morgens vroeg zo fris als een hoentje, snort als een moteurke en werkt als een bieke? Waarom vertraagt hij pas als alle uitslapers stillekes aan uit hun bed beginnen te komen? En waarom gaat het helemaal fout als Amerika wakker wordt?

Ik zeg dat wij op den hoek van ’t internet zitten en moeten content zijn met het verbruik dat een ander niet nodig heeft!

Previous

Gesprek bij het eten

Next

Visdag? Alleman met zijn lijn aan de beek?

4 Comments

 1. en we betalen er dan ook nog ne keer veel voor ook.. tsss..

 2. Han

  Ik heb laatst nog wat snelheid teruggewonnen door alle stof uit de computerkast te verwijderen, ook uit de ventilatortjes en rond het processortje.
  Nu gaat ie weer heel snel.

 3. ms

  Dat doen wij regelmatig, evenals de binnenkant kuisen met (wat nog overblijft van) hitman pro. Deze week nog eens gedefragmenteerd ook.

  Dat helpt allemaal wel een beetje, maar als Amerika wakker wordt heb ik prijs.

 4. awel ik heb dat ook al gezegd.”ik ga ’s morgens vroeg beginnen met mijn pc dan gaat het precies sneller” Dus ik ben niet alleen die dat zegt!!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén