Wat zeggen wij daar? Dat wij niet gingen uitzoeken hoe dat nu juist zat met die episodes? Natuurlijk heeft mske dat uitgezocht, zeker toen gisteren ineens DS Sam Palmer opdook op een moment dat mske dacht dat Palmer al lang verleden tijd moest zijn. Ja want, in wat mske dacht vroegere episodes, had Roisin wat met de man te doen gehad, maar als die nu pas opdook was er iets dat niet klopte.

Trial and Retribution bestaat dus uit -momenteel- 22 episodes, waarvan de eerste dateert van 1997. In die tijd werd er maar één aflevering, in twee delen, per jaar opgenomen.

Nu blijkt, bij het nakijken van de lijst, dat Slow en mske er al gezien hebben van vóór Closure, maar er ook al gezien hebben van nà Closure. Wat wil zeggen dat ze binnen enkele weken zouden gezegd hebben: “hé, dat hebben wij al gezien”. Nu gaan ze dat natuurlijk niet zeggen, ah neen, nu weten ze dat al.

Het is echter zo dat mske er zo goed als zeker van is dat ze er nog een paar van die van heel in het begin niet heeft gezien, ze kunnen dus nog een keer herbeginnen.