Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Depannage

Zondag bij het naar huis komen kreeg Slow het te warm van al die omleidingen maar hij kreeg het ook te warm omdat de auto te warm kreeg.

Radiator kapot. Is het al opgevallen dat hier alles stuk gaat de laatste week?

“Nu kunnen we dinsdag niet naar Amke en Ella” zei Slow, maar hij bedacht dat hij het desnoods ook wel met de fiets wou doen, of met de bus. Dat met die fiets zag mske niet zo zitten. Ze moeten dan in ’t donker nog die dertig km terug ook en de bus terug rijdt maar tot in Tienen.

“Waarom met de fiets?” vroeg mske “we hebben het juiste gerief in de koffer staan”.

En wat stond er toen in de koffer? En staat er nu terug in want de auto is gemaakt? Een go-cart voor Amke en Ella en dan nog ene waar ze alle twee op kunnen. “Zie je” zei mske “ik vanachter en jij aan de trappers”.

Zo zie je maar, Slow en mske zijn altijd op alles voorbereid. Een ander heeft een reservewiel mee, zij een reserve wagen, als is het er dan ene met pedalen.

Previous

Het Geteland

Next

De slaapkamer van Sloef

2 Comments

  1. Han

    Als het mooier weer wordt en mensen weer eindjes gaan toeren met de wagen zie je ook meteen wie er geen abbo heeft op de depanneur van de automobielclub, dat zijn de mensen met reservefietsen op zo’n rekje achterop de auto.
    Net zoals een schip reddingsbootjes heeft hebben zij voor iedere inzittende een reddingfiets mee.

  2. ja dat is een prachtig idee,met de auto weg gaan tot een bepaald punt en dan een toerke doen met een go-cart die in je koffer ligt! Pas maar op of het wordt een trend,hahaha!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén