Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De slaapkamer van Sloef

We gaan hier geen gedetailleerd plan van dit huis opgeven, we hebben al vermeld dat de indeling nogal bizar is. Daardoor is er net naast Slow en mskes slaapkamer een uitsparing van zo een goeie m².

Aangezien er van de hier in huis aanwezige kasten geen enkele in die nis paste had Slow daar zijn dozen met platen in gezet. Sedert ik alleen ben wou ik natuurlijk altijd zo dicht mogelijk bij Slow en mske zijn en nestelde me ’s nachts tussen de platen.

Maar dat wou mske niet zo graag. Niet voor de platen, niet voor mij en voor wie weet wat nog allemaal niet.

Nu zijn de platen weg, de nis is leeg. Neen, niet echt leeg, want mske heeft de kattenkop van Whiskas daar gezet. Nu had ze niet echt verwacht dat ik in die kattenkop zou gaan slapen. Ze was dus uitermate tevreden toen ik dat ergens vorige week toch deed.

Sedertdien kijkt ze elke avond, voor ze haar kamerdeur opent, of ik er al in lig. Gisteren was dat niet het geval en toen zei ze: “Sloef, zou je niet maken dat je in je bed ligt jong, het is al laat”.

Previous

Depannage

Next

Een hele valies op de fiets

1 Comment

  1. toch lief dat ze bezorgd is over je?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén