Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een hele valies op de fiets

Wel nondepellepetat, net nu Slow en mske vlot hun tweewielers konden laten draaien en bovendien zonder problemen de hoebelkes konden nemen en nog bovendiener in de naastliggende gemeenten, niet de dorpkes, die kennen ze al, tal van bezienswaardigheden ontdekten, geeft die zon weer forfait.

Nu ja, de zon is niet zo absoluut noodzakelijk om er met de fiets op uit te trekken, maar het zou wel eens kunnen regenen en het is nu ook niet alles om in de klasjende drasjende regen naar een bezienswaardigheid te staan kijken en een paraplu nodig te hebben om er een foto van te nemen. Waar steken ze in ’s hemelsnaam die paraplu?

Previous

De slaapkamer van Sloef

Next

Crapuleus!

3 Comments

  1. nog nie gedacht aan ene inklapbare paraplu? Of desnoods je hullen in een plastiek jasje dat jeover je heen trekt.

  2. ms

    Tuurlijk wél! Maar waar gaan we die spullen weer steken? In de fietstassen van mijne fiets. Geladen als een muilezel jà!

  3. wij zitten hier te wachten tot het droog wordt… gisteren een ware zomerdag met 24 graden, stralend weer, vandaag ook stralend, maar dan anders.
    ik denk dat tegen de tijd dat het droog is, de koninginnedag rommelmarkt al verlaten is… ik zou er nu ook niet graag staan :-/

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén