Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het is weer zover

Het is weer een slechte patattentijd. De prijzen zullen weer stijgen.

Enkele jaren geleden was dat ook zo. Toen rezen de prijzen van een pakske friet de frituurpan uit. Naderhand toen het geen slechte patattentijd meer was zijn de prijzen nooit meer gedaald.

Nu is het de beurt aan de diepvriesfrieten. Die hadden namelijk hun beurt nog niet gehad.

Previous

Het leed is geleden, de strijd is beslecht

Next

Teektoe

2 Comments

  1. gettie

    Ja en dan zal de frituurolie,friteuses (of is het friteuzen), allez electrische frietketels ook wel stijgen zeker om die huismoekes te straffen die denken ” mij zullen ze niet liggen hebben, ik maak de frietjes zelf”, de vuile snoodaards van de multinationals- prijsafspraken, oh neen, niet bij ons hoor- terwijl ieder weldenkend mens weet dat henkel,nutricia.. en co overal een frietje in de pap hebben liggen. Shame on them.

  2. elk jaar vinden ze er wel iets op om de prijs van de patatten omhoog te trekken (en niet van de patatten alleen).Vqn de week toonde een boer de kleine patatjes van dit jaar en de grote van verleden jaar. Ik zou wel eens willen weten hoe die grote pataten van verleden jaar er nog zo fris uit zien!!
    En na al die stortregens van de laatste dagen gaan de patatten zeker ineens gaan rotten?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén