Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Den Olympic en de Sparta

September, dat is toch de maand van Olympic Landen. Daar dacht mske deze week nog aan.

Laat nu toch net vandaag door omstandigheden mske tot de bevinding komen dat onze bel het niet meer doet. De pil zal plat zijn zeker.

Zodoende schoot ze ineens recht toen ze hier voor de deur wel kinderstemmen maar geen bel had gehoord.  Ze zei: “die van Olympic Landen!” en stoof naar de deur om nog net de camionette de straat te zien indraaien.

Die camionette, bij het zien van de opengaande deur, toeterde waarop de al voorbijgelopen knullekes op hun stappen terug kwamen.

Wat is nu Olympic Landen en waarom is mske er zo op uit om die toch niet voorbij te zien stuiven? De knullekes van Olympic Landen zijn de tegenhangers van die van de Sparta, maar hun voordeel is dat die in september rondgaan met suikerwafels, zoals in: “mmmm suikerwafels!”

Helemaal niet goed voor de lijn maar hé, een mens moet toch iets over hebben voor de plaatselijke jeugd, wat door het knulleke in kwestie bevestigd werd aangezien hij mske verzekerde dat het voor een goed doel was, wat vanuit mske’s oogpunt dan weer een goeie voorzet was aangezien zowel Olympic Landen als Sparta Walshoutem de plaatselijke voetbalclubs zijn.

Resultaat? Een hoop miserie met den baskuul of laat ons hopen dat één van die pakken suikerwafels lang genoeg leeft om tot bij Amke en Ella te geraken. Die hunnen baskuul is namelijk zo gek nog niet.

Previous

Nuttige informatie op een dag zonder inspiratie

Next

Elf september 2001

8 Comments

 1. gettie

  Maar mske toch, zo een suikerwafeltje geeft je de nodige energie om de bergjes op te fietsen , je moet dan wel het lonkende (of lokkende) broodoventje dan even negeren, laat ons even duidelijk zijn !

 2. gettie

  Eventjes een week ingehaald. Heb genoten. Dank je wel Sloef en mske.

 3. Tsk tsk…misschien moest je je aansluiten bij één van die sportclubs hehe..is er geen damesteam? kon je de extra pondjes van die wafels er weer af sporten!

 4. gettie

  NEEN mizzD, lijkt me een slecht idee, die kleine clubjes hebben spaghetti-mossel-bbq- en weet ik nog wat voor festijnen om hun kas te vullen. Dus lijkt me die suikerwafel een piepkleine uitspatting!

 5. gettie

  Is grapje hé missD, ik ben geen muggenzifteres haha.

 6. ms

  Ik weet niet of die een damesploeg hebben. Maar ik ? Een dame? Als ik mijn oogielen aan doe misschien wel. Maar een schenenstampende dame?

  Ik zal wel met mijn fietske rijden en die suikerwafelkes eens bijten als die wat te verlokkelijk liggen te doen.

 7. Hahahaa…ik heb geen flauw idee wat voetbalverenigingen hebben aan (vr)eetfestijnen hoor….kom er nooit! Maar als het zo is, is het inderdaad een slecht idee haha…en wat ik dan wél weer weet is dat er nogal wat friet en bier weggestouwd wordt in de gemiddelde sportkantine…waar hier heel erg tegen geageerd wordt omdat dat het zo gezonde van het sporten onderuithaalt haha!
  Ja ms…bijt jij die wafels maar liever! hehe!
  ( het heet trouwens vrouwenvoetbal geloof ik hehe je kunt die meiden nauwelijks ook ‘dames’ noemen die er op zo’n voetbalveld rondrennen hoor hehe)

 8. bij jou zijn het wafeltjes maar deze week kwamen ze vragen of ik pannenkoeken wilde kopen voor de athletiek vereniging.Ze wilden met de opbrengst de beste turnsters( ’t is een meisjes club) laten meedoen aan een internationale wedstrijd.Dan koop je toch hé!Verleden jaar gaf mijn man die stapel mee met de kleinkinderen,dus ik weet niet eens of ze lekker waren.Maar kom we steunden twee doelen die club en den kleinkinderen waren gelukkig.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén