Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het kappeke aka circonflex

Eergisteren foeterde Slow op een dossier, zo van: “dat ding wil weer niet opslaan” gevolgd door een vijftal herhalingen en “ik krijg hier iedere keer opslaan als”. Wat later foeterde hij: “ik krijg daar geen kapke op”.

En toen werd mske ongerust want dat niet willen opslaan zou best gevaarlijk kunnen zijn voor een totaal verlies van het dossier en dan was al zijn werk verloren. Ze ging kijken en hij kreeg er effectief geen kappeke op. “Die toets is stuk” wist mske. Sjaans dat mske dat wist. Nu wou die toch nog altijd niet opslaan en dus werd er extra op veilig gespeeld en werd het dossier eerst doorgemaild alvorens Slow het document afsloot.

Diezelfde dag viel de captcha uit en ging mske snel op Slow’s pc een reactie intikken op een blog. En wat bleek? De hoofdlettertoets functioneerde niet. Wel als je hem vastzette. En hoe sla je een dossier op? Juist ja, shift F3.

“We zullen een ander moeten kopen” zuchtte mske want ze hadden vorige keer voor dit toetsenbord hier al het ganse land afgedweild -lichte overdrijving van kattepoes- want dat moet absoluut een cherry zijn.

Gisteren hing ineens haar armbandje los. Toen bleek dat dat slotje heel dun geworden was en mske zei vanmorgen: “we werken door in het weekend en we gaan maandag op stap om die armband te laten repareren en om in dat winkelke van vorige keer een toetsenbord te gaan halen.

Maar dat winkelke nam de telefoon niet op, zodat ze niet weten of het in voorraad is.

Nu bleek dat Zoneke ook iemand kent die in pcdinges doet en mske belde Zoneke en die gaf haar de url van de zaak. Ze hebben er cherry’s, maar op die website verwittigen ze ook dat ze geen telefoon nemen als het druk is.

Zoneke gaat dat toetsenbord vanavond bestellen want Zoneke heeft ook disfunctioneel gerief. Zijn gsm is namelijk kaduuk. Maar die is nog in garantie.

Previous

De oplossing

Next

Brede en smalle kanten

1 Comment

 1. 22-06-2007, 17:37:41
  °°**
  IK kom hier nog maar eens langs

  Kusjess,,,

  Astridje
  http://atjitteke.skynetblogs.be
  Astrid

  —————————————————————————–

  22-06-2007, 19:02:08

  ge ziet he sloef
  waar het allemaal goed kan voor zijn,
  ben jij ook teleurgesteld
  dan moet hij van je blog he
  diene chacha
  allez tot ziens
  zeg tegen mske dat jij niet teveel mag posten
  want anders heb ik een veloke nodig weeral he!
  tot later
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Kathy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén