Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wees eens blij

Krijg ze maar op één lijn hoor, het ellendige gevoel veroorzaakt door een domme zaak en het verstand dat zegt dat het toch allemaal zo erg niet is.

Vermoeiend voor het verstand dat de ganse dag door het gevoel moet overtuigen op te krassen.

En dan de mensen nog. Het lijkt wel of niemand nog iets plezant te vertellen heeft, of vinden ze het hier de uitgelezen plaats om met hun miserie te leuren zodat ze op een ander blij kunnen gaan wezen?

En de gazetten zijn ook al zo deprimerend.

Previous

Het broebeltaaltje

Next

De ideeënwereld van een keukenbouwer

9 Comments

 1. Max

  Sinds ik tegen dievanons gezegd heb dat ik een grote hond wil is onze kat veel liever geworden, ze komt zelfs op dievanons hare schoot zitten.
  Nu ga ik haar vertellen dat ik een Rottweiler wil of een Deense dogsen, komt ze misschien bij mij ook lief doen (de kat dus hé)

  Ben je nu wat blijerder ?

 2. ms

  Sedert dat ik gezegd heb dat ik ne kleinen hond wil, zitten én Slow én Sloef op mijne schoot … en zie ik niks niet meer.

 3. oeioei mske, dat klinkt precies niet goed. Ik kom hier eventjes blij zijn, nagenietend van een mooie vakantie, en ’t regent hier ook al niet meer, en de zon zal er ook wel weer doorkomen. En binnenkort komt sinterklaas, daar gelooft ge toch nog in ? En gazetten moet ge eigenlijk niet lezen, en naar ’t nieuws luisteren of kijken ook niet, of ge nu alles weet of niet maakt toch niets uit. Het is bewezen : na een onwetende vakantieweek is hier nog niets veranderd ! En dat ge niets meer ziet is nog zo slecht niet, 2 lievelingen op uw schoot om te strelen en blij mee te zijn ?

 4. Oei omamoetje toch…zeg hier nou niet óók nog wat over sinterklaas…anders komt het met mske strakjes nóóit meer goed!

  Gevoel en verstand die vechten…ik kén dat…geen doen om dan scheidsrechter te moeten spelen hè!

  Maarr…die gif is leukkkkk!!!

  • ms

   @ Omamoetje: natuurlijk zijn er ook de leuke dingen. En sommige dagen wegen die ’t meeste door, zoals die twee lievelingen op mijn schoot. Sommige dagen wegen, bij manier van spreken, die twee die niet op mijn schoot zitten, het meeste door.

   @ mizzD : ja hé ! Gepikt van ’t forum van Max.

   @ Max: zou dat geen probleem geven om dat beest uit te laten ? Duikpakske aanschaffen ?

 5. Max

  Hmm sjans dakkik geen slow heb, zo een gast op mijn schoot zienekikke ni zitte ze.

  sinds onze Piteco schielijk overleden is wil in een ander diertje in huis, ik zit te denken aan een zeehond, met dit weer wel een goede keuze denk ik.

 6. Mske ik ben blij en ik ben nog meer blij als ik hier kom lezen.Watte gij nu niet blij door een stomme zaak? Smijt die zaak buiten,gooi er eens een stevige schruwel uit en knuffel die twee op je schoot eens extra. Je zult het zien ,alles zal daarna veel beter gaan! En Lisa geniet er zichtbaar ook van,hahah!

 7. gettie

  En wie heb je laten winnen ? Het gevoel of het verstand ? Heel waarschijnlijk heb je verstandig op het gevoel dat domme dossier afgewerkt.
  Het is grijs buiten en vroeg donker en dan hebben blijkbaar veel mensen weer eens tijd om zich te verdiepen in hun leed vermoed ik.
  Ach, gazetten, tja daar zijn het gazetten voor zeker en dan kost het nog geld om heel die miserie te lezen haha.

 8. ms

  Het is iets dat niet af te werken valt. Dat is het ellendige, anders had ik er al lang mijn tanden in gezet.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén