Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het gelijk

Er zijn mensen die je uitlachen als je zegt dat je er niet van slaapt. Die zeggen dat het zichzelf zal oplossen. Maar je weet dat dat niet kan. Dat is té eenvoudig.

En dan is er die ene die zegt dat je gelijk hebt dat je er niet van slaapt. En dat is verontrustend.

Previous

Winterlangebenen

Next

Discriminatie

4 Comments

 1. Tja..uitgelachen worden als je ergens niet van slaapt…niet leuk, maar misschien toch wel goed bedoeld..om je toch een beetje op te monteren…om een beetje positiefs te zetten tegenover al het negatieve? Maar jij weet zelf het beste hoe het probleem in elkaar zit en of het al dan niet gemakkelijk op te lossen is…en die ene, die is misschien wel net zo reëel als jij?

 2. Wat weten die uitlachers wat jou bezig houdt.Ik denk dat iedereen wel eens iets heeft dat hen bezighoudt en waarvan ze echt niet in slaap geraken.Een probleem dat echt een probleem is lost zich niet zo maar op.En die ene die jou gelijk geeft…tja…die bedoelt het wellicht om je op te monteren.

 3. gettie

  Wel die “uitlachers” dat zijn wellicht mensen die altijd iemand anders voor hun karretje spannen om de kastanjes uit het vuur te halen en zo kunnen zij rustig verder slapen hé.
  Als je door piekeren niet kunt slapen heb je heel zeker een probleem; en ik bedoel niet slaapprobleem hé. Hopelijk kun je na weer eens een slaaploos uur spoedig roepen “EUREKA!”

 4. max

  Das allemaal nog niks, bij mijn vorige dieet kon ik niet slapen van de honger…
  en na een week niet eten van de vaak..

  Ben dan maar gestopt en heb alles omgedraaid.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén