Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bericht voor Henry

We hebben het al meerdere keren over Akismet gehad, maar we gaan het nog eens zeggen. Akismet is het ventje hier ergens achter dit scherm dat er voor zorgt dat er geen ongewenste reacties op het blog terechtkomen.

Niet dat Akismet zich zo dikwijls vergist, maar omdat het wel eens kan gebeuren gaat mske zo af en toe eens de gebande spam controleren en dan komt ze soms toch wat tegen.

Eerst doeften ze daar gewoon een uu-eir-elleke of twee op en klaar, maar toen ze merkten dat Akismet dat wist begonnen ze dat ingewikkelder te maken. Heelder pagina’s schrijven ze nu. Allé ze moeten die niet schrijven, ze knippen die en plakken die maar zoals stickers plop plop plop, overal op. Maar zelfs daardoor laat Akismet zich niet verschalken.

Dus proberen ze het met echte reacties. Ze stellen een vraagske. Zo vroegen ze al wat de naam van onze layout is en waar we die haalden, allemaal met de bedoeling om een mens toch maar naar hun website te lokken.

Kort gezegd, ze proberen zich intelligent voor te doen. Zoals deze,

I agree with most of your points, but a few need to be discussed further, I will hold a small discussion with my partners and maybe I will ask you some suggestion shortly.

Henry

 
En op welk berichteke reageert Henry dan? Wel, op dit.

Vreed intelligent Henry! Vreed intelligent! Really!

Previous

Dubbelleven

Next

Ooit eens dat eergisteren was

14 Comments

 1. omamoetje

  allé jong, hij spreekt toch engels en is nog akkoord ook met t meeste dat ge schrijft, en beleefd is hij ook nog. Waar zit het probleem ? ;°)))) (:°0 En ge slaat de nagel op de kop : Henry is vreed, vreed intelligent! Die leest de diepste zieleroerselen, ontrafelt, tussen de lijnen van uw berichtje.

 2. ms

  Ja, dat wel, beleefd is hij wel, maar ik vind het op zich al een beetje raar van Engelse reacties te gaan schrijven op anderstalige blogs, behalve natuurlijk als zijn reactie wel degelijk over het logske zelf zou gaan.

  Maar eigenlijk hé, eigenlijk is Henry een Duitser.

 3. Benieuwd waar ie eigenlijk nog graag verder op door had willen discussieren…ik denk de dierenmishandeling van dat je van de pc geklopt werd Sloef! hahahahahaa!

 4. ms

  Misschien wil hij wel komen helpen die mailbox leeg te maken en mag hij niet van zijn partners.

 5. Blah

  hahahahahahaha, allez, toch leuk? Want nu heb je weer stof voor een postje dank zij Henry, hahahaha

 6. ms

  Er zijn er nog al geweest die ludiek reageerden, maar toch spamden. Soms zeg ik daar dan wat over. Maar meesal komen er kort daarna gelijklopende reacties. En dan is de leut er al snel af hé.

 7. omamoetje

  waw, nen duitser die engels schrijft en vlaams leest…Vreed superintelligent, die Henry !

 8. ms

  Poëzie uit het vuistje dan nog.

 9. Niet te vertrouwen .En als dat een reactie is op het bedoelde postje is het toch wel lachwekkend,iedereen was toen aan het rijmen.

 10. ms

  Juist hé Magda, hij had in het Engels moeten rijmen. Dan had hij tenminste laten zien dat hij zag wat er gaande was.

  Zoiets in de trant van :

  Shi-it
  I am rietepetit
  There riming all together
  And riming does the weather.

 11. ik moet bij henry altijd denken aan zo’n rode stofzuiger met een gezichtje erop

 12. ms

  Oh ! Zo mogen er verschillende Henry’s langs komen. Eentje voor boven … neen, twee voor boven, eentje in de living en eentje hier voor ’t aangenaam gezelschap. Allee, als in hun cv staat : “alleen kunnende werken” dan toch.

 13. ja die zijn er ook maar die heten dan weer geen henry…

  http://www.cleanmate.info/indexnl.htm

  kost wel wat, maar dan heb je ook wat hihi, scheelt tijd waarin je dan weer andere dingen kunt doen

 14. ms

  Maar die kijkt dan weer niet zo lief.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén