Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nog efkes en we dansen de kasatchok

De Russen zijn weer serieus in actie. En dan hebben we het wel degelijk over echte Russen en niet het afgezaagde geintje van die vi(er)russen.

Bij ons zijn er de laatste dagen zomaar ineens een 30-tal binnen gevallen, Russen! We zouden er hier zo ene kopiëren maar omdat we niet weten wàt er nu juist in hun reacties staat laten we dat maar zo.

Nu we ondertussen ook weten dat ze bij Skynet last hebben met Oekraïense hackers -oeioei, mauwmauw is nog altijd niet volledig verhuisd- vinden wij het maar eng omdat spammen blijkbaar een manier is om een gaatje te vinden om te hacken. Daarom misschien dat ze in Russisch schrift reageren zodat wij het alleen maar wat grappig zouden vinden en het toch niet kunnen lezen.

Er zijn ook wel leesbare berichten, die tegen gehouden worden door Akismet omdat WordPress zegt dat reacties die staan te slijmen meestal ook spam zijn. Een greep uit deze laatste.

 • superb article . Will definitely copy it to my blog.Thanks.
   
 • I liked it. So much useful material. I read with great interest.
   
 • what a lengthy and in depth article but full of useful
      information
   
 • i loved the article added to my favourites
   
 • I read a few topics. I respect your work and added blog to
      favorites
   
 • Valuable thoughts and advices. I read your topic with great
      interest.
 • Als ze ’t dan allemaal toch zo goed vinden, dat ze zich een kat nemen!

  Previous

  Voor wie haar soms geweld aan doet

  Next

  Hoogst interessant om de dag te beginnen

  5 Comments

  1. hoikes.. ik heb er ook last van.. sterker nog.. mijn site wordt met momenten bestempeld als gevaarlijk.. nu ben ik ook aan het overwegen om naar WordPress te gaan.. maar moet ik dan mijn oude blog post per post overzetten..? en hoe zit het dan met nieuwe posts..? raakt alles dan niet door elkaar..? pff..

  2. je zou van minder ,van je apropos raken,
   dosvidanje…..

  3. alé dan word ik nog gespaard van al die miserie.

  4. han

   het gaat niet om de teksten die men schrijft, het gaat om de linkjes die ze erbij zetten. net zoiets als de bejaardenblogclub die je steevast een fijne dinsdag, woensdag of zomeravond wensen nadat ze met een ‘halookes’ hebben binnengedrongen..

  5. ms

   @ Bart : ik heb je de info verzonden naar het email adres dat je opgeeft als je hier reageert.

   @ Han : WordPress zegt ook niet dat het over de teksten gaat, het zit hem in de truuk die er achter zit. Als ze zo een tekst schrijven zouden sommigen al eerder geneigd zijn om toch maar eens op die linken te klikken omdat ze willen geloven wat er staat.

   Akismet zou denkelijk geen hallokes tegen houden, maar die worden dan weer afgeschrikt door het feit dat ze zich de eerste keer, dat ze willen reageren, bekend moeten maken.

  Wat denkte daarvan?

  Powered by WordPress & Theme by Anders Norén