Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En van klopklopklop … Boem!

Zoals we het al meldden, kreeg ons klopmixerke, dat maar met één klopper meer klopte, vorige zaterdag ineens zijn klop en dat gaf een klop.

Of zoals Ella het formuleerde: “de room is ontploft” zodat ons klopmixerke de geschiedenis zal ingaan als de veroorzaker van de roomontploffing. Er zat zowat overal room: op de tafel, op de vloer, op de thermoskan, op mske en op Ella die daar zat te helpen door de oploskoffie op te lossen.

Het kon zo echt niet meer verder. Ineens bedacht mske dat ze toch vorige week in het blaadje van de Aldi, of was het nu van de Lidl, een klopmixerke had zien staan. Slow ging die blaadjes uit de papierdoos halen en ja, daar was het. Maar het was hier niet verkrijgbaar maar wel in de Lidl bij Zoneke.

mske legde het blaadje voor Zoneke en vroeg: “je hebt zo per toeval maandag geen dagske vakantie?” Eigenlijk was dat meer een vraag om alle mogelijkheden uit te sluiten, dus stond mske wel degelijk paf toen Zoneke zei van wel. Hij had ’s morgens en ’s namiddags wel al andere zaken geregeld maar hij zou dan wel op de middag bij de Lidl kunnen binnenspringen.

Ai! mske vreesde dat er dan geen klopperke meer zou zijn gezien de artikels die ze de laatste tijd in de kranten las over:

Zoneke belde maandagmiddag van bij de Lidl dat er geen klopmixerkes waren maar dat hij met Bollie later op de dag in die van Leuven zou gaan kijken. Later op de dag belde hij dan op om te zeggen dat hij er toch nog eentje had en wel degelijk van bij hun eigen Lidl.

Als er hier van die promo’s zijn, staan alhier de mensen al aan te schuiven nog voor die Lidl open is, maar daar bij Zoneke waren ze de karren in de namiddag nog aan het lossen.

Gisteren maakte mske bij Zoneke thuis opnieuw een mokkamousse, met het nieuwe klopperke. Ella heeft uit veiligheidsoverwegingen beslist dat ze de oploskoffie niet meer zou oplossen.

Previous

Is dat hier nu een kapsalon of zo?

Next

Gedurende een gans jaar …

10 Comments

 1. Goeie oplossing!

 2. ms

  Vooral lekkere oplossing en dat vond Ella ook, want van ’t proeven heeft ze zich wijselijk niet onthouden.

 3. Haha…slim meisje!

 4. bea

  Hier moet je er ook rap bij zijn in de Lidl. Zo rap dat om 9.01u de promoties al uitverkocht blijken te zijn :-l.
  Slim meisje

 5. ms

  Wel ja, hier dus ook. Ik ben er één keer ons broodoventje gaan halen en dat was toen een stormloop. Het was niet dat iedereen daar was voor een broodoventje maar toch …

 6. Dan moet ik zeggen dat je hier toch een halve voormiddag tijd hebt om dat bepaalde reclame artikel te gaan kopen en tegenwoordig is het opvallend dat je een halve week later nog van die artikels vindt. Bang geworden door die veroordeling!!
  Maar kom je hebt terug een goed werkend klopperke en je kunt weer mokka mousse maken.Receptje?

 7. Ah ah ! ‘k Zal is komen proeven van die lek-ke-re
  ver-se- mok-ka-mous-van-dat-nieuw-mixerke … Is’ t morgen goed … ? Tot dan !

  PS: als wij die rekame van de liddl bekijken en we zien er iets tussen dat ons bevalt, dan zeggen wij er al meteen achter’ als het binnen is zeker, Pfff …

 8. ms

  Ik zou zeggen: “met plezier”. Er is maar een klein probleemke. Een heel kleintje maar hoor, maar de mokkamousse is zo een klein beetje helemaal op.

 9. oooh ik kom te laat voor de mokkamoes
  maar nu er een klopmixerke is met twee klopperkes zullen er wel nog veel choco ofte mokkamoesjes passeren zeker
  sloeber er maar lekker van

 10. jammie… mokkamoes, dat vraagt om een recept.

  olive haar kloppertje gaat trouwens ook al 37 jaar mee dat is nog eens kwaliteit. en hij heeft de moderne retrokleuren oranje en bruin!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén