Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Uit zijn winterslaap ontwaakt

Denk niet dat we er van af zijn. Peis niet dat we gerust zijn. Het is niet omdat we er weinig over vertellen dat hij andere oorden opzocht. Kulleprul is hier nog altijd kind aan huis.

En hij kan het nog. Jawel.

Zo had mske een poos geleden haar kleerkast uitgemest en alles wat te klein was er uit gehaald. Maar optimistische mskes gooien nog altijd niks weg. Neen, ze leggen dat op zij en Slow is alles in een andere kleerkast gaan opbergen, namelijk in die welke op Amke en Ella’s kamer staat.

Zo had mske haar vroegere bleke vest een beetje triest bekeken en er de twee brochekes afgehaald.

Nu mskes gewicht gedaald is, ging ze deze week toch eens snuisteren tussen die kleren en ja, het zwarte gecintreerde vestje is nog altijd te klein. Dat zal waarschijnlijk voor eeuwig en altijd te klein blijven.

Maar! Waar was die bleke geklede vest? Die was niet gecintreerd en iets ruimer dan de zwarte. Maar die is weg. Nu hebben ze al drie dagen hun hoofd gebroken over dat probleem en ze komen er niet uit.

“Ik heb ze niet gehad” zei Slow en trok een gezicht van Barcelona. “Dat blijft nu toch gelijk wie ze had” zegt mske “de vraag is, waar ze nu is”.

Typisch Kulleprul zoiets. Werkelijk.

Previous

En mske wilde thuis nog wat voortwerken

Next

Waar is …

11 Comments

 1. Je hebt je twee brochekes eraf gehaald en toen…? Teruggaan in de tijd met je gedachten en nalopen wat je deed…zo doe ik dat en dan kom je vaak tot de conclusie dat je het zelf ergens anders hebt neergelegd dan je eerst dacht.
  Ik geloof niet in spoken hehe!

 2. ms

  Het is net dat, wat ik niet meer weet. Ik heb alle hangkledij aan de hometrainer gehangen terwijl Slow die kleerkast op de andere kamer nog in mekaar aan het zetten was. Daarna heeft hij alles in die in de kleerkast gehangen. Zo simpel ging dat. Raar maar waar!

  Waar is de gaping? Kulleprul.

 3. Nee…want Slow zegt: ‘ik heb ze niet gehad’…dus dear Watson…heb jij ‘m misschien niet op die hometrainer gehangen toen je die brochejes eraf gehaald heb!

 4. ms

  Ha! Maar als je de keren zou optellen dat Slow zegt:”ik heb dit of dat niet gehad” waar bij de reconstructie bleek van wel …

 5. Jajaaa…als je Kulleprul niet de schuld geeft van jouw beginnende dementie, krijgt Slow het..! WOEHAHAHAHAHHAAAAAAAA!!!

 6. ms

  Slow kan nog véél, maar dan nog véél straffer dan dat! Maar dat is voor morgen.

  Waarmee ik niet gezegd heb dat hij die vest verloren heeft gelegd of gehangen. Ik ben niet op zoek naar de dader maar wel naar de vest.

 7. bea

  Kulleprul is een spook , ben al zover mee. Als dat spook met die vest weg is: niet schrikken als je plots een vest ziet voorbij wandelen…

 8. ms

  Ha! Maar dan grijp ik hem bij zijn – euhm, mijn – slippen.

 9. poesjkin is ferm met je voeten aan het rammelen hoor,pas maar op als de klok middernacht slaat.Hij zal dan komen zwieren met je jasje !Vlug zijn is dan de boodschap.Laat je het ons weten

 10. assepoester heeft ze mee

 11. Gettie

  Onder of achter de kleerkast die Slow aan het opzetten was ????

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén