Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een gewaarschuwd man ook al is het een vrouw

Goed! De Deet zit in de fietstas. De Zyrtec en de Fucicort ook. De Caladryl lotion en de Euceta staan op het buro. Er staat een volle fles azijn in de keuken … naast de wijnazijn maar die is niet aan te raden.

We zijn er klaar voor.

Dat we het venster van de badkamer ’s morgens niet mogen open zetten is er te veel aan.

Previous

De afdruk op de ruit

Next

Respect

7 Comments

 1. aiaiai en die zien mij wel graag
  k zal ook maar voorzorgen nemen zeker

  leg mij eens uit waarom muggen moeten bestaan
  andere beestjes kan ik nog begrijpen, maar muggen, niks dan last heb je daar mee

 2. Gettie

  zoemzoemzoem, steeksteek… oei moet ik nu mijne vijver dichtgooien? Moet ik mij schuldig voelen indien mijn buren gestoken worden?
  Ach, het zal weer zo een “overdijfsel” zijn zoals nogal eens gebeurd, zeg ik nu wel met een benepen stemmetje hoor.

 3. Eerst zien en dan geloven ( of voelen) .’t Was ook groot alarm met diene fameuze griep. Ik heb me toen niet laten inspuiten ervoor ,doe ik anders ook niet.Ik heb al problemen genoeg als ik medicatie moet ionnemen( overgevoelig ofte allergisch).De azijnfles staat klaar en dat helpt ook nogal bij mij.En overal zitten vliegenramen in of kunnen ze door die gaatjes kruipen misschien !

 4. En het muggennet boven je bed?

  Van mij mag die muggenplaag wegblijven, ik ben niet zo gesteld op die beestjes..

 5. Ik heb geen zoet bloed…maar ze moeten mij tegenwoordig toch ook wel vaak hebben. En er blijken steeds meer van die ‘enge’ muggen bij te komen..van die tropische tijgermuggen en zo…straks hebben we hier nog de knekelkoorts! Ik vind DEET echt troep, een vriend van ons had het op z’n wangen gesmeerd in Noorwegen toen ze zo’n last hadden van knutjes..die z’n zonnebril bleek ineens gesmolten aan de randen…die op z’n wangen gerust hadden!! Echt troep dus..maar ik heb het wel in huis.

 6. ms

  Het is straffe tuchel, dat wel. Daarom zou ik het dus nooit in mijn gezicht doen, maar als wij in bosrijk gebied of zo gaan fietsen of wandelen doe ik het wel op armen en benen. De stank blijkt straf genoeg te zijn om hen op die manier af te schrikken.

  Ik ben altijd zo bang van gestoken te worden door een daas hé. Ik heb daar al een drietal keren een serieuze allergische reactie op gehad. En ja, de eerste en ergste in Noorwegen.

  Vroeger met mijn ex, had ik alle muggenbeten. Nu met Slow heeft hij ze. Je moet niet vragen hoe zoet dat die is.

 7. hihihi … ik heb een stick voor zulke beestjes maar geloof het of niet,Hiér zitten er niet veel, zélfs al slapen we met het raam open …

  * Zzzzzzz …ZOEMZOEM *

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén