Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Stinken! Mor stinken!

Nu koop ik meestal enkel boeken in de Kringwinkel, maar vorige keer zag ik een BPT drinkfles van Decathlon, krak dezelfde als de mijne voor een halve euro. Daar kon ik echt niet aan voorbij.

Eens thuis gekomen ging ik de fles afwassen. Toen ik ze opende walmde de geur in mijn neus. Een stank uit de hel. Ik zou niet weten wat het was.

Ik goot er aangelengd citroensap in en spoelde ze om met azijn. De stank bleef.

Ik goot er pure azijn in. Geen verhelpen aan. Luc heeft het over een chemisch product terwijl ik het eerder een rotte visgeur vindt. Wat hebben ze verdorie in die fles gekapt?

Er staan nog meer remedies op internet, maar als ik die allemaal ga proberen komt die fles me wel duurder dan een halve euro, misschien wel duurder dan een nieuwe bij Decathlon zelf.

Previous

En … welle waren weg

Next

Ontmoeting van geel met wit

10 Comments

 1. Smerig, het klinkt als iets verrots.
  Wie zegt dat er niet ècht een dooie vis in heeft gezeten? Mensen doen rare dingen. ?

  • ms

   Dat dacht ik zelf ook al, dat van die dooie vis.

   Wees maar gerust dat mensen rare dingen doen, maar je zou toch denken dat dat materiaal geen poriën heeft om iets op te zuigen.

   Bah!

 2. Vervelend. Wij hadden ooit zoiets voor met nieuwe hoofdkussens. Die stonken naar natte hond. Het hield ons uit onze slaap die penetrante geur. We hebben alles gedaan om de stank eruit te krijgen, maar het is ons niet gelukt. Weg nieuwe kussens.

  • ms

   Ik vrees dat dit lot die fles ook beschoren is.

   Waarschijnlijk zit er niks slecht meer in maar een lekker slokske water drinken onderweg is toch nog iets anders.

 3. Marry

  Mensen doen rare dingen, ja. Zo kocht ik eens een fles fanta. De inhoud smaakte naar frituurolie. Iemand heeft dus zijn frituurolie bewaard in de fantafles en die fles naderhand gewoon weer ingeleverd. Ja, je zult maar 25 cent mislopen. En de fabrikant reinigt wel de ingeleverde flessen, maar ruikt er kennelijk niet aan.

 4. elsje

  He getver klinkt als te lang gesloten gestaan.

 5. Het zal een chemisch product geweest zijn. Die fles in de afvalbak gooien is volgens mij het beste.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén