Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En we zijn weer vertrokken

Alles is weer normaal. Er was het lange weekend. Er waren de twee dagen extra met Amke en Ella.

Gisteravond toen ze thuis kwamen zonder Amke en Ella was alles nog rustig. Ze gingen naar een filmke kijken en daarna zagen ze de mail. Een binnenkomend dossier van monsterachtige afmetingen en Mr. Vander Clocken wou dat dossier graag tegen morgenavond klaar hebben.

mske foeterde wat, zomaar in het onbestemde. Het klonk zo wat in de zin van dat als er ene lastige weg is, er een andere lastig begint te doen en dat het bij die klant ook altijd dringend is en  dat hij de niet dringende zaken wel aan een ander zal uitbesteden zeker.

mske heeft Mr. Vander Clocken vanmorgen gemaild, zeggende dat ze zeven dagen vooropstelt om dossiers te maken, dat ze voor hem wel een uitzondering wil maken gezien de aard van zijn dossiers maar dat het dan wel over gewone dossiers moet gaan en geen monsters en dat ze nog een andere planning heeft ook en dat het gezien de omvang van dit werk nog krap zou zijn om dat tegen maandagavond klaar te krijgen.

Mogen ze hier geen konzjee pakken of hoe zit dat?

Previous

Blauw, blauw, blauw zijn alle mijne kleuren

Next

Er is toch iets gaande

6 Comments

 1. sommige klanten denken echt dat ze de enige zijn blijkbaar of dat je alles laat vallen voor hen

  heel herkenbaar, waar ik werkte was het ook zo, en zelf laten ze dan op zich wachten voor eventuele veranderingen en kan je blijven mailen en bellen
  zo’n mensen wil je soms echt wel de nek omwringen

 2. Goed bezig! dat ie het maar in z’n zak stopt hè!

 3. ms

  @ Fotorantje: in een strijdlustige bui?

  @ mizzD: eigenlijk zijn dat gewoon voorkruipers. In plaats van hun beurt af te wachten.

 4. haha, nee k dacht gewoon weer terug aan die 20 jaar van opjagen en stressen en dan krijg ik het hé, t was toen niet goed voor mijn gezondheid en eraan terugdenken blijkbaar ook niet

 5. je hebt altijd van die mensen die denken dat zij belangrijker zijn dan een ander!!

 6. Gettie

  Ne mens zo opjagen, dat vraagt toch om een snipperdag hé haha.

  @Magda, die denken dat niet hoor, die zijn er gewoonweg heel zeker van dat ze belangrijker zijn en “voordringrecht” samen met de geboorteakte ontvangen hebben!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén