Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Feel the noize

Om efkes in de sector lawijt te blijven moet ik zeggen dat mijn kattenoren hier gisteravond nogal wat te verwerken hebben gekregen.

Eergisteren had google zo een mooi eerbetoon aan de 65ste verjaardag van Freddy Mercury gewijd en mske dacht aan jaren geleden toen ze geen dag zonder muziek had zitten werken. Door de vermodernisering van alle systemen kon ze dat nu niet meer, want zowel het werk als de muziek zitten in de pc.

Maar gisteravond keek ze ineens zo om naar dat spullement dat ze hier vorig jaar bij een abonnement op het één of het ander had gekregen en ze vond dat het tijd was om het efkes aan te sluiten. Maar ze zat nog met al die lawijtdossiers.

Maar gisteravond, oh man! Ze sloot het aan, koppelde de boxen aan en stak er haar CD in, die ene CD waar ze aan had gedacht bij Freddy Mercury. Oh neen, niet Queen, al heeft ze die ook wel. Neen hoor! Slade! En toen zat ze van op haar stoel te dansen en stond Slow te swingen en te zeggen dat dat goed was voor de volgende pyjamafuif en ik zong mee van: “mama weer all crazee now!”

Of ze vandaag met muziek gaat werken? Misschien maar dan zal ze toch een rustiger ding moeten uitzoeken of de dossiers vertrekken hier met de hippentrip.

Previous

Veel lawijt

Next

De rugzak

16 Comments

 1. Hahahaa…dat je bij de naam Freddy Mercury aan Slade denkt…toch wel een schroefje los hoor! All crazy inderdáád!

 2. allé dat was dus werken op muziek en in cadans ook typen ? of was het alleen je kont die wiebelde,hahaha?

 3. Oh..ik dacht als je eindelijk die rottige dossiers de deur uit kon doen…van ‘Weeee are the champions my frieheeend!’ hehe

 4. OH! Far far away van Slade zou dan ook nog kunnen hehe!

 5. ms

  Wat ik altijd een succesnummer vond? “I want to break free” van Queen. Waarop Slade dan aansluit met: “Look wot you dun“.

 6. ms

  @ mizzD: ik ben de eerste om te bekennen dat ik een rare hersenkronkel heb.

  Aan Freddy Mercury denk ik als ik op mijn fiets zit te zingen van: “I want to ride my bicycle, I want to ride my bike”.

  @ Magda: normaal zat ik wel gewoon te typen hoor, maar als er zo een échte doorkwam bleef ik niet stil zitten en ja dan typte ik ook op het ritme van de muziek.

  Maar gisteravond was ik niet meer aan het werk hé.

  Straks die van Meatloaf and Friends eens uit de kast halen … hmmm, ik vrees dat Slow dan gaat staken. Het zal dan ook voor vanavond zijn waarschijnlijk, terwijl de kat het blog aanvult.

 7. Met zo’n muziek gaat het zeker vooruit!Af en toe wat’noize’ moet kunnen !(danst mee)

 8. Hmm…bij dat nummer moet ik teveel aan dat clipje van die Mercury als vrouw verkleed aan het stofzuigen denken..maar Look wot you dun vind ik wel één van de sterkere nummers van Slade!

 9. ms

  Ik vind dat nu net zo geweldig, dat clipke dan. Ze zijn trouwens alle vier als vrouw verkleed (denk ik toch dat zij dat zijn).

  Maar het ging hier dan enkel om de titel hé.

 10. bea

  Hoh Slade (en alle anderen uit dien tijd ), dat vind ik prima kuismuziek, goed om er een beetje poer achter te steken. Als ik mijn hersenen moet laten werken heb ik liever geen muziek want dan kan ik mij niet concentreren.

 11. ms

  Ocharme … gereduceerd tot kuismuziek. Nu, àls ik kuis gaat het ook beter met hunne muziek, maar kuisen is niet mijn favoriete bezigheid als die muziek op staat.

  Ik heb er al op geverfd ook. Gestreken ook, in een tijd dat er nog gestreken moest worden.

  Maar liefst van al, dans ik er nog altijd op.

 12. Ah..ik dans dus niet…ik lúister alleen maar naar muziek hehe!

 13. ms

  Sommige muziek is nog altijd luistermuziek. Maar ik kan Queen en Slade niet bepaald luistermuziek noemen. Dat is écht feel the noize.

 14. Heyyyy…heeft Slow je dan tóch eens goed op de film gezet?…knappe moves hoor! ( maar je haar staat daar wel heel erg pluis!! )

 15. wha Slade, waar is de tijd en meat loaf amai ik was fan

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén