Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een thuis die droog en warm is

Het viel mske laatst op dat de prijs van de huizen nogal de pan uit gerezen is.

Ze herinnert zich nog, vele jaren geleden, toen een Duitse vriend vertelde dat vele Duitsers dan maar met een dikke bak onder hun gat reden omdat ze zich geen huis konden veroorloven.

Mogelijk valt dat zo op omdat het hier toch altijd minder was dan elders. Maar ja, mske las ook dat Landen nu de rest van het land aan het inlopen is.

Wat nog opvalt is dat er nu veel meer huizen te koop staan dan vroeger.

Previous

Tja, in dat geval …

Next

Barbies

6 Comments

 1. bea

  Ik krijg medelijden met mensen die er nog aan moeten beginnen, ocharme onze jeugd. Vroeger was er een merkbaar verschil tussen huizen op den buiten en huizen in stad maar tegenwoordig is dat prijsverschil heel miniem, den buiten heeft ook aantrekkingskracht. Wat mij opvalt is dat huizen langer te koop staan dan vroeger.

 2. ms

  waarschijnlijk omdat de verkopers proberen zoveel mogelijk te krijgen en ook omdat er blijkbaar zo een overaanbod is.

  Je zou dus eigenlijk eerder verwachten dat de prijzen zouden kelderen.

 3. Ergens ’t wel te snappen dat er zo veel te koop staat. De prijzen zijn zo de hoogte in gegaan dat er absoluut niets meer fout mag lopen of ze kunnen het niet meer betalen. Eerst was er de crisis waar nog veel mensen de gevolgen van dragen om nog maar te zwijgen van het aantal echtscheidingen.

 4. Die prijzen staan hier op kelderen hoor…geen hond raakt door die crisis zijn huis nog kwijt…maar ja..wie wil er ook zo’n hok? haha!

 5. De prijzen van de huizen zijn de laatste jaren de pan uitgesprongen ,gevolg de verkoop keldert en hier zie je overal de “te koop” plakkaten lange tijd staan. Zelfs bij huizen die een 10 à 15 jaar geleden pas gebouwd zijn.Dan denk je toch dat de moeilijkste jaren voor afbetaling wel voorbij zijn.Blijkbaar niet .

 6. ja er staat veel te koop
  mensen die het geld nodig hebben of zelf niet meer kunnen afbetalen
  en duur dat alles is, een duplexappartement staat hier boven m’n hoofd aan 275.000 euro, benieuwd of ze dat zullen krijgen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén