Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slow de plaaggeest

Ella is minder argwanend dan Amke. Dus kan je met Ella nog grapjes uithalen. Zoals … Ella eet pizza en ze komt aan de korst. “Slow wil je mijn korst eens in stukjes snijden?” vraagt ze terwijl ze haar ganse bord richting Slow schuift.

mske slaat zich op het voorhoofd. Ella bekijkt haar vragend. Amke gniffelt en zegt: “Slow gaat je tweede stuk pizza pikken, zeker en vast”. “Maar neen” zegt Ella “dat doet Slow niet” en ze neemt haar bordje terug en kijkt er in en … haar oogskes schieten van haar bord, waar het korstje mooi gesneden ligt, naar Slow’s bord, waar haar tweede stuk pizza netjes ligt.

Met één graai maait Ella het stuk pizza van Slows’ bord, die daarop had gewacht om met mes en vork een aanslag te plegen op … het lege bord, waarna hij quasi verbouwereerd naar zijn mes en vork zit te kijken.

Amke krijgt de slappe lach en giert het uit: “kijk eens naar zijn gezicht!” Ze komt niet meer bij.

Ella? Ze eet met haar vork de stukjes korst maar houdt het stukske pizza heel voorzichtig met haar duim en wijsvingertje vast terwijl ze van tijd tot tijd een spiedende blik op, de op de loer liggende, Slow werpt.

Mocht dit nu de eerste keer zijn dat dat gebeurt, we zouden zeggen …

Previous

Hilarische treinverhalen?

Next

Studie der domme vragen

5 Comments

  1. Hehe..my kind of humor! blijft leuk!

  2. ms

    Die van Ella dus ook. Anders zou ze het niet keer op keer uitlokken. Denk ik.

    Of een andere plaats aan tafel kiezen.

  3. Hehe..tuurlijk…zulke dingen zijn leuk spannend..en vooral grappig!

  4. hihi… ’t moet wel gezegd dat Ella goed op haar spulletjes past …

  5. Daarvoor alleen al vraagt ze om het korstje te snijden wetend dat opa haar weer zal plagen. Herhaling van grappen hebben kinderen graag.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén