Vorige vrijdag, Amke en Ella hebben een verkoudheid. Ella is over het ergste heen, Amke wil niet eten en heeft hoge koorts. Zo hoog dat Bollie besluit haar haar koortswerend middel te geven en haar in haar bedje te leggen.

Ella, die op dat ogenblik nog heel smakelijk zit te smikkelen en smullen van haar bord frietjes en haar stukje kip met cocktailsaus, kijkt het aan, stopt met frietjes eten, komt met haar toteke vol cocktailsaus voor Slow staan en wil een kus. “Jij moet nog niet naar bed hoor” probeert Slow, maar het toteke blijft in de kusstand staan. Slow kijkt hulpzoekend naar mske, die zegt: “zusje is ziek en moet slapen, kom we gaan je gezichtje wat wassen”.

Later, als er dan wel sprake is van bedtijd probeert Ella met pyjama en trappelzak en al op de driewieler te rijden maar fietsen met een trappelzak …

Uiteindelijk krijgt iedereen een kus van een fris gewassen toteke en brengt Bollie Ella naar bed.