Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ja hallo!

Het is lang geleden, maar ooit werd er een meisje verkracht en een vieze gast wist te vertellen dat het haar eigen schuld was, want meiskes dienden niet in het donker op straat te lopen. En er was een andere die beweerde dat ze, niet hetzelfde meisje, maar meisjes in het algemeen, het uitlokten met hun minirokskes en dunne bloeskes. Kortom, de dader werd slachtoffer.

Dat soort uitspraken had mske daarna niet meer zo gehoord al waren de reacties op bepaalde krantenartikels wel erg vrouwonvriendelijk. Al wat een vrouw overkomt is altijd haar eigen schuld blijkbaar.

Maar nu ging haar haar rechtop staan toen ze las dat vrouwen in Knokke hun dure juwelen niet meer zouden mogen dragen op straat.

En direct springen er van die reageerders op de okkazie en die geven nog maar eens goed af op de decadentie van die vrouwen. En dat dat toch niet schoon is. En wat nog allemaal? Of het nu schoon is of decadent of wat dan ook, iedereen moet met zijn handen afblijven van wat van hen niet is. Punt!

Wat gaan ze doen als die vrouwen wel nog hun juwelen dragen? Zeggen dat het hun eigen schuld is? Of zouden ze het juwelen dragen misschien gaan beboeten?

De wereld staat écht wel op zijn kop.

Previous

Drastische maatregelen

Next

’t Zal toch niet waar zijn zekers?

8 Comments

 1. Sloef goede middag…

  volkomen eens ! Een meiske dat aangerand werd, wordt bij aangifte bekeken alsof ze de aanleiding gaf en hopelijk maak ik het nooit mee, want ne mens zou domme dingen doen en gaan zitten voor zo’n stuk krapuul zie ik niet zitten ( twee keer zitten ) !
  En natuurlijk moeten ze met hun poten van andermans gerief blijven ! Fijne groetjes )pepino
  p.s. Vroeger straalde ne gardeville nog respect af, maar die tijd is voorbij en eigenlijk begint respect al op school !

 2. Kan ik inkomen, dat je haar er recht van komt… Het mijne trouwens ook !

 3. Sloef goede avond…

  we zullen het maar vrolijk houden ! Ik heb nog nooit geweten ( en ik doe al mee van in den beginne ) wanneer ze bij skynet beginnen te foefelen aan iets wat vlekkeloos werkt, ge daarna problemen krijgt ! Al van in de oertijd riepen onze voorvoorvoorouders dat er iets goed werkt, er met uw pollen moet afblijven, tenzij ge zeker weet dat er verbeteringen zijn ! Maar soit….in ben blij dat er bij u drie sympathieke snaken rondlopen ! Hier verandert dat constant en ja…die meiskes en die jongens zijn vriendelijk, maar ge krijgt genen tijd om ze te leren kennen !
  En als ze willen…er staat hier ook altijd nen druppel en/of een jat dampende koffie of thee gereed ! Fijne groetjes…en nu nog eens proberen …Fijne groetjes )pepino

 4. Goed gezegd Mske. Ik heb me al opgewonden over het nieuwsfeit van die ringen en de reacties die er toen op de blog stonden van Pepino. Ik doe het geen twee maal.Handen af en daar is alles mee gezegd. En het is niet omdat het woord Knokke valt dat het boevengedrag moet goed gepraat worden zoals velen doen. En dan moet je weten dat al die dames die rondlopen met fortuinen aan hun lijf eigenlijk geen bewoners zijn van de badstad maar van het binnenland komen en hier lopen te pronken!!

 5. Ik vergeet er nog bij te zeggen dat de woorden van de Procureur uit zijn verband zijn gehaald.Hij raadt voorzichtigheid aan de eerste tijd tot er een spoor is van die (georganiseerde?) bende.Er zijn ernstige aanwijzingen dat er drama’s kunnen gebeuren (oa.afhakken van vingers)

 6. ahwel, dat vind ik nu ook, als je dure juwelen hebt moet je ze kunnen dragen, niemand heeft daar zakens mee en moet ze zeker niet afpakken
  maar om eerlijk te zijn, naar het park of bos doe ik nooit geen ringen aan, al zijn het geen Knokkeringen, voorzichtigheid is de boodschap, zeker als je alleen op stap bent

 7. Ik vind het schandalig hoe het hier in onze maatschappij er aan toe gaat…

 8. Ja..da’s de omgekeerde wereld hè..een mens zou moeten kunnen doen wat ie wil. Maar wat pepino hier ook schrijft: het respect voor de politie bijvoorbeeld is volledig weg.. en bovendien: de straffen compleet uit verhouding getrokken..verkeersovertredingen worden bijna zwaarder bestraft dan aanrandingen..van de gekke.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén