Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Drastische maatregelen

Er zijn van die levensbelangrijke zaken die je niet in orde krijgt en die zo op je systeem gaan werken dat je ineens drastisch ingrijpt. Ken je dat?

mske wel.

Waar het ooit begon met één Bloggerblog, waar ze moest kiezen hoe ze reageerde, met een profiel van langs hier of langs ginder, kwamen er steeds meer bij, Bloggerblogs dan, waar ze moet kiezen hoe ze reageert, ook met dat eigenste profiel van langs hier of langs ginder.

In het begin had mske dan met veel gefoefel een Bloggeraccount klaar gekregen dat uiteindelijk automatisch gelinkt werd aan haar privé gmail.

Om nu een langdradig saai verhaal kort en saai te maken. Er bleven uiteindelijk twee opties over om te reageren bij die Bloggerblogs:

 • Of mske reageerde met inbegrip van haar hekske, maar dan moest ze uit haar zakelijke gmail uitloggen om in de privé gmail in te loggen en dat zinde haar niet.
 • Of mske moest met naam en url reageren maar daar kreeg ze haar hekske niet bij en dat, dat zinde haar óók niet.

Wat deed ze dan? Ze maakte een nieuw google profiel aan die samenhing met de zakelijke gmail. Dat is rapper gezegd dan gedaan want ze wist niet meer hoe ze dat de eerste keer gepresteerd had. Maar het lukte uiteindelijk toch.

En zoals ons mske een meiske is dat van opgeruimd staat netjes houdt, soms toch, wou ze nu dat ander account er uit. Ze besloot ineens maar die ganse privé gmail weg te kiepen ook. Dat leek daar ondertussen wel een opslagplaats van nutteloze zaken. Kort gezegd, één rommeltje.

Dat heeft ook nog wat voeten in de aarde gehad eer dat haar gelukt was. Dat was erger dan in een actiefilm waar ze zeven keer ene dood slagen en dat hij nóg leeft.

Maar eind goed, al goed. Als mske nu gaat reageren bij Bloggerblogs, moet ze niet meer uitloggen uit de zakelijke gmail, niet meer inloggen in de persoonlijke gmail, niet meer reageren met naam en url en het hekske staat er. En dat zint mske wel.

Previous

Studie der domme vragen

Next

Ja hallo!

11 Comments

 1. Ik neem toch aan, dat dat ‘levensbelangrijk’ in de eerste zin ironisch bedoeld was..?

 2. ms

  Natuurlijk! Ik kan me toch niet constant bezighouden met de futiliteiten des levens.

 3. bea

  Wie zoekt, die vindt.
  Eind goed, al goed.

 4. Ah nee…dan is het goed. Van de rest van het verhaal snap ik als digibeet niet zoveel..maar om het redden van zo’n gravatar bij je reakties nou ‘levensbelangrijke zaken’ te noemen..??!! Ik schrok ervan en maakte me al zorgen om je!

 5. ms

  @ Bea: ik ben een goede zoeker. Dat hangt echter wel af van de mate van interesse.

  @ mizzD: ik maak me ook al zorgen om mezelf. Ah ja, wat je zelf doet, doe je beter.

 6. soms is het nogal een gedoe hé

 7. ms

  Om het te krijgen zoals je het wil? Daar mag je gerust van zijn. Een WordPress profiel gaat ook, maar niet als je .org bent. En mijn .com profiel werkt dus niet.

 8. Tja, het is wat, soms!

 9. Terecht dat je je zorgen maakt om jezelf…vanmorgen eerst al een complimentje aan mij op m’n blog en nu dit…het moet niet gekker worden hoor!

 10. Sloef goede avond…

  ge moogt al triomferen dat niettegenstaande alles…
  nog een beetje leven zichtbaar is ! En eender waar ge op blogt, ze hebben nooit iets gedaan, alleen om het u gemakkelijker te maken ??!!!
  Natuurlijk larie en apekool en dat telt nu nog altijd .
  Ik herinner me de periode toen we beroepshalve moesten overschakelen op computer ! Tot dan gebeurde alles rimpeloos en die fantasten ( programmeurs ) die geen verstand hadden van de materie gingen ineens vertellen hoe het moest ! En wie verdwenen er na die miserie…juist…die mannen…en daarna kwamen er weer anderen !
  Ja Sloef…wees blij…dat ge nu nog verbetering vorelt !!! Fijne groetjed )pepino

 11. Ik zou dat allemaal niet voor elkaar gekregen hebben ,want op dat vlak ben ik onwetend.Maar als jij nu tevreden bent ,wel dat is voor mij het voornaamste,

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén