Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

’t Zal toch niet waar zijn zekers?

Ik zou er mee lachen als ik zo ongerust niet was dat ze het zou menen. Verdorie toch, ik heb weer wat gehoord.

Weet ge nog? De krabpaal. Die hangt daar nog altijd. En ik kom daar nog altijd niet aan. Maar mske wil die niet weg doen, omdat ze denkt dat ik dan wel aan de deurlijst zou durven krabben.

Nu hangt dat ding haren appel uit en Slow zijn voeten. Ah ja, want als ze voor een presseeke op die badkamer moeten zijn, slaat die tussen de deur.

Gisteren had Slow gegrommeld toen ze thuis kwamen. Hij had gezegd: “als ge hier thuis komt moet ge oppassen of ge staat op een kat”. Awel merci. Ik krijg normaal om 7 uur eten en dan komen zij om twintig voor tien thuis en mag ik nog niet staan aanschuiven.

Wat later kwam hij met zijn handen vol van de badkamer en ja, patat, dat ding tussen die deur en hij verwenste dat! Ik heb toch niet gezegd dat daar moet hangen? Integendeel, ik ben daar vierkantig tegen.

Maar weet je wat mske zei tegen Slow? En dat maakt mij wat ongerust. Ze zei: “als ge nog veel grommelt, koop ik nen hond”!

Previous

Ja hallo!

Next

Een klein beetje serieus blijven

10 Comments

 1. Och, ik struikel iedere avond bijna op één van de katten. Fientje die staat altijd aan de deur. En als ik niet oplet dan ritst ze achter mijn benen de gang in.

  Op de krabpaal kan je zo’n productje spuiten (Tom & C°) dat een aantrekkingskracht uitoefent zodat ze daar naartoe gaat. Weet de naam niet maar die gaan dat wel weten als je dat uitlegt. Wel niet uitleggen dat je probleem is dat het altijd tss de badkamerdeur zit hé.

 2. bea

  Hahaha, laat ze maar een hond kopen, dan pas gaan ze weten wat misérie is

 3. ohwla, een hond, u niet laten doen hé Sloef, slijp je nagels maar

 4. Ow, naast een regeringscrisis nu ook een krabpaalcrisis ?

 5. Eigenlijk is het wel struikelen “over” iets… Niet struikelen “op” zoals ik deze ochtend vertelde… tsss toch.

 6. Wel Sloef ik heb overal in huis krabplankjes aan de muren en een klein krabpaaltje in de woonkamer om het salon te beschermen en die worden hier goed gebruikt, en een hond is ook niet zo erg wat die loopt hier ook rond.

 7. met een hond heb je geen krabpaaltje nodig en kun je ook niet meer struikelen erover,hahaha! Maar ik denk dat sloef zich niet zal laten doen !!

 8. ms

  Hoehoe! Ik ben er. Het was maar omdat Slow zo grommelde omdat hij over Sloef viel dat ik dat zei. Ik heb ooit al honden gehad en ik ken het verschil en ik weet dat Sloef niet achteruit gaat voor een hond.

  @Christel: als we elkaar maar verstaan hé!

  Van dat product bij Tom&Co had ik nog niet gehoord. Maar ik vrees er voor. De Sloef is genen alledaagse.

 9. Dat dacht ik wel,mannen kunnen ook voor een niemendal grommelen en dan reageer je daar op . Maar je hebt sloef toch wat aan het schrikken gebracht.’k zie Sloef al staan: haren rechtop ,staart in de lucht en maar blazen! Geen hond die daar nog wil blijven !

 10. Hehe..het zal enkel maar voor Slow zijn, dat schrikeffect over een hond…die kat gaat daar geen streep voor opzij hè!
  Maar een lief leuk hondje..? Daar stap je niet op hoor bij het thuiskomen…die springt tot aan het plafond…heb het gisteren zelf nog gezien!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén