Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Oef!

We zijn weer eens gerustgesteld. Al die jaren dat we vergaten wat we gingen doen? Allemaal de schuld van de deur.

We zullen ons maar niet afvragen hoe het dan komt dat we ons andere dingen, die we wel willen vergeten, wel nog herinneren zeker als we door de deur gegaan zijn. Allee! Straks doen ze daar ook nog een studie over.

Previous

Bericht aan de blogbevolking

Next

Goed geprobeerd!

7 Comments

  1. Ha..ze verzinnen wat hè. Maar nu er hier diverse profs van hun sokkel gevallen zijn omdat ze hun onderzoeken voor een deel verzonnen bleken te hebben om de resultaten kloppend te krijgen, geloof ik sowieso geen enkel onderzoek meer…en al helemáál geen Amerikaanse hahahahaha!

  2. Oh ja..we hebben hier een uitdrukking: ‘zo gek als een deur’..ik weet nu waar dát vandaan komt!

  3. Maar ik vind de uitleg van die deur wel mooi verwoord.

  4. hihihi Wat een stomme deuren hebben wij toch …

  5. bea

    Als het daar aan ligt, weg met de deuren

  6. O nu weet ik waarom ik telkens op mijn stappen moet terugkeren als ik iets vergeten ben!! ’t komt door die deur dat ik vergat wat ik in die andere kamer ging halen. Oef ik dementeer niet ,is dat een opluchting

  7. aaah, ik doe dat dikwijls, als ik onderweg in huis iets vergeten ben dan ga ik terug naar de plaats waar ik er aan dacht en dan weet ik het weer

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén