Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Iets of wat van regelmaat

Straf hoor! De ganse vorige week waren Slow en mske vroeg uit de veren. Heel vroeg. Zo vroeg dat ik te vroeg eten kreeg. Ze kwamen laat terug. Heel laat. Zo laat dat ik te laat eten kreeg. Dat wil zeggen dat er tussen mijn avondeten en mijn morgeneten veel, maar dan heel veel, minder tijd verliep dan tussen mijn morgeneten en mijn avondeten. Meer nog. Soms was mijn avondeten zelfs al geen avondeten meer.

En wat gebeurde er vanmorgen? Niets! Maar dan helemaal niets. Die stonden niet op. Ik kreeg dan ook geen eten. Ik ben ze dan maar gaan wakker maken en zo ergens een uur geleden zijn ze uit hun bed gerold.

Ik morde wat maar toen hoorde ik mske zeggden: “Sloef dat is toch een gemakkelijke kat. Die schrokt niet alles op maar verdeelt zelf een beetje”.

Voilà sé, zo een complimentje van tijd tot tijd …

Previous

Ontspoorden op het spoor

Next

Beschermd: Het verloop

6 Comments

 1. Nou Sloef..je bent dan écht wel een heel makkelijke en brave kat hoor..een complimentje meer dan waard!

 2. bea

  Een mooi compliment (om te paaien )
  Op de duur zou een kat niet alles in één keer durven opslokken hé…raad wanneer er de volgende keer eten komt

 3. Je moet ze nu ook niet teveel gewoon maken hé sloef,want anders gaan ze eens meer ochtenden en avonden weg zijn. In hoeveel delen moet je dan je etensbak verdelen !!!!!

 4. Sloef goede middag…

  zo’n complimentje nu en dan doet iedereen wel deugd zelfs voor Sloef ! Nu niet voor skynet…want ge kunt nu ineens niet meer op vele blogs en waar ik gereageerd heb , weet ik niet of het verzonden werd . Fijne groetjes )pepino

 5. Sloef … ! gij zijt een kat om in te ka(t)deren ! Echt waar ! Onze Baron had al lang komen flemen en blaffen. En als dat niet lukt, dan begint hij met de etenspot te rammelen.

  PS: Hij zit ook niet graag alleen thuis. Dus, Slow en Ms-ke, jullie mogen serieus fier zijn op zo’n brave en geduldige Sloef … !

  * aai aai *

 6. wel sloef mischien moet ge eens naar je vakbond gaan

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén