Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

We hebben het niet

Neen, we hebben het niet voor publiciteit, maar soms vinden we ze wel eens goed gevonden zoals die waar die van La Redoute efkes over die blote heen keken die daar achter die kindjes in zee zijn schaarse bezittingen liep te bewonderen en die van Trois Suisses daar efkes op inspeelden. Dat vinden wij wel goed gevonden.

Neen, wij hebben het ook niet voor spam, maar soms … zoals die ene die deze week in onze spambox viel en die we doorgelaten hebben omdat hij zo handig inspeelde op het postje waar op gereageerd werd.

Previous

Op kerststallentocht

Next

Een kwestie van looks?

6 Comments

 1. Euhmm…en dan ben je vergeten erbij te zetten welke spam dat dan was..toch niet van een bepaald merk keukens..??

  Moest wel hard lachen om die blooper van die La Redoute hoor..allemachtig..heb je als fotograaf dán tunnelvisie zeg..dat je dát niet ziet! En al die andere luitjes die daarna die foto hebben doorgelaten!!
  Van 3Suisses is het alleen maar ijzersterk..hier zie je ook weleens zoiets en dat kan ik alleen maar heel erg waarderen, zulke gevatte humor in de reclamespotjes!

 2. bea

  Die van 3suisses is super!

 3. Sloef goede avond…

  niet vergeten dat die twee in dezelfde stal zitten !
  En weten dat ge daar regelmatig reclame van krijgt met als begin :” Gij trouwe klant krijgt de voorkeur ! “, terwijl ge er nog nooit iets van gekocht hebt ! Jaja…ge hebt gelijk…niet alleen Google kijkt in uw privé mee ! Fijne groetjes )pepino

 4. een blunder van la reodute (of zouden ze het toch express gedaan hebben om de aandacht te trekken?)en prachtig gebruikt door trois suisses! (of zouden die twee dat afgesproken hebben?)

 5. Ik erger me blauw aan die reklaam van belgacom en die stomme die familie.

 6. looooooooooool. Ik heb hem ook zien staan.
  Mét en zonder zwarte zwembroek. Da’s waarschijnlijk eéntje voor die speciale kalender dacht ik nog …

  Tot dan … !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén