Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Onbegrijpelijk?

Voor wie hier zo soms eens in de zijkolom die oudere berichtjes gaat lezen hebben we nu een serieuze aankondiging te doen, vooral aan diegenen die zo soms denken: “waar heeft die kat het nu in ’s hemelsnaam over?”

Awel, troost je, ik denk dat soms ook.

Weet je hoe dat komt? Omdat het in die tijd eigenlijk te gevoelig was om een kat een kat te noemen en dan is het eigenlijk maar goed dat we het nu zelf niet meer weten.

Ik denk soms dat er indertijd gepost werd om niet te moeten denken, denkte nie?

Previous

Een beschrijving die klopt

Next

De overtreden regel

2 Comments

  1. Zou kunnen..ik niet, maar ik heb ondertussen wel begrepen dat een heleboel blogs beginnen omdat er dingen van zich afgeschreven moeten worden en dat zijn meestal niet de leukste dingen.
    Btw..heb je die oude post van vandaag gelezen..die van de vedettenbeurs?

  2. Euuuuuuuuuuh …. effe denken … Soms zou het kunnen denk ik, Allez, dat denk ik toch, maar eigenlijk weet ik niet goed wat ik ervan denken moet. Denk dat ik nog effe verder moet gaan denken, allez, ik denk dat toch …Effe denken …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén