Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een kwestie van looks?

Bij tijd en wijle kijkt Slow eens naar “den Hollander” waarmee hij dan de Nederlandse televisie bedoelt. Hij kijkt dan naar “Opgelicht”. Soms vertelt hij dan dingen die hij daarin gezien heeft.

mske snapt dat soms niet. Nu ja, ze snapt wel dat er mensen opgelicht worden, dat kan iedereen overkomen. En diegenen die zeggen van niet … nu ja.

Het is maar als Slow vertelt over mensen die hier of daar zomaar ergens op hotel gaan en daar een onbetaalde rekening van jewelste achterlaten dat mske bedenkt dat zij nergens in een hotel binnenraakt zonder, ofwel vooraf te betalen, ofwel haar kaart te moeten laten registreren zodat ze er kunnen afhalen in geval van …

Zouden ze er nu écht zo onbetrouwbaar uitzien?

Previous

We hebben het niet

Next

Mijn badjas

7 Comments

 1. Ha denk het!
  Nee tuurlijk niet..die luitjes kunnen dat met hun slinkse praatjes op de één of andere manier wél voor elkaar krijgen om al van zo’n kamer bezit te nemen zonder ook maar iets te laten zien..of wellicht een valse bankkaart? dat kan ook nog.
  Ze zullen in ieder geval niet per internet boeken hè..dan komen ze niet zo ver denk ik..ze hebben hun praatjes nodig..sommige mensen kletsen zich óveral in.

  Mijn oma zei trouwens altijd al dat ze naar ‘de Belg’ gekeken had als ze de VRT bedoelde hahaha!

 2. Mja, er zijn zoveel oplichters en zoveel manieren om op te lichten. Sommige toestanden zijn echt wel slim gevonden en begrijpelijk dat iemand daarin trapt. Van andere zaken begrijp ik niet dat mensen erin kunnen trappen

 3. Ik snap het ook niet altijd hoe het sommige mensen lukt om anderen op te lichten.Toen de zoon een auto kocht -en hij was al meerderjarig maar nog thuiswonend-vroeg de bank of we garant wilden staan. Verdorie ,hij werkte en had een inkomen maar… werkte in Sluis dus in het buitenland. Op datzelfde ogenblik werd diezelfde bank( zelfde filiaal)door een gewiekst persoon opgelicht voor 75 miljoen bef.Met ons gedroegen ze zich kneuterig ,maar die zwendelaar kreeg het voor mekaar een lening aan te gaan voor dat mooie bedrag en daarna was hij naar een zonnig land verdwenen!!
  Zagen wij er dan zo onbetrouwbaar uit terwijl we daar een rekening hadden .

 4. Niet onbetrouwbaar, maar niet chic genoeg zeker. Wat meer blinkende en echt (namaak)goude juwelen

 5. Onbetrouwbaar??? TE EERLIJK wil je zeker bedoelen, dat ze zo zeker zijn dat ze hun geld krijgen

 6. Hahaha, bwa nee gij. Jullie niet, maar je hebt wel gelijk. Ik vraag me dat ook af hoé ze zoiets doen. Verleden jaar heeft er hier, aan onze belgische kust, ook een madame in een hotel gelogeerd. 14 dagen ! en is daarna stiekum vertrokken,zonder te betalen.Dat stond toen in de krant.Ze is achteraf gepakt en bleek niet aan haar proefstuk te zijn.
  Ge moet het toch maar durven hé … !

  Dà-daaaaaaaaaaaaaaaaaa … !

 7. Sloef goede middag…

  ik begrijp dat ook niet ! Ne mens moet altijd bevestigen of een voorschot/totaliteit betalen of zijne Visa ingeven en dan zijn er van die mormels die dat zo kunnen flikken ! Maar wat doen die als het cirkelke rond is ?
  We kregen vanmorgen telefoon van een kennis ( 89 jaar – maar heel vitaal en goed bij geest ) die bestolen werd op zijn appartement . Twee belden aan zijn appartement en met een foefke liet hij die binnen en zonder het te merken moet er nen derde binnengeslopen zijn . Resultaat…ze zijn met vanalles weg . Maar ja…ge laat toch niet ne wild vreemde zomaar binnen en dan nog ne klassieken truc ! En nougatbollen van e diefstalverzekering, want er was geen inbraak en ook geen geweld ! Zo zie je maar ! Fijne groetjes )pepino

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén