Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het is niet courant maar het kan

Het gebeurt haast nooit maar het gebeurde net. mske zet normaal geen wekker. Ze staat gewoon op, zo ergens tussen half acht en half negen.

Wat er fout ging? Te laat gaan slapen? Niet goed geslapen? Te veel gedroomd? In elk geval schrok mske toen ze de klok op half tien zag staan.

Nu is ze dus op een haastje opgestaan, heeft op een lopeke toilet gemaakt en heeft in twee slokken haar ochtendboterhammeke binnen. En nu ga ik van de pc vliegen want nu gaat zij er in vliegen.

De koffie staat hier al!

(Lees verder onder de foto)

Op zich natuurlijk niet zo erg, zou je zo zeggen, voor iemand die thuis werkt. Maar later beginnen wil ook zeggen later klaar. En ze wil dan wel een beetje flexibiliteit maar het moet geen elastiek worden waar de rek uit is. Dat zegt zij, ik niet.

Ik ga mijn tenten elders opslaan want daar komt ze aan!

Previous

Het accessoire voor noodzakelijke dingen

Next

’t zonnetje schijnt zo heerlijk schoon

5 Comments

 1. Hehe..voor mij is dat wel een fijne tijd hoor, half 10..maar ja..uit mijn elastiek is al járen de rek! hahahaha!

 2. Ja dat kan gebeuren en dan moet je de tijd om wakker te worden en rustig te genieten van een kop koffie,gedwongen overslaan. Dat is niet leuk als je er onmiddellijk moet invliegen.
  Hopelijk ben je ondertussen al terug op je normale ritme!!

 3. bea

  Oeioei, niet de beste start (thuiswerken of niet). Als ik mij overslaap is mijn dag om zeep. Ik blijf dan opgejaagd, dat komt echt niet goed tot de werkdag voorbij is.

 4. ms

  Neen, helemaal niet. Ik heb maar de helft gedaan van wat ik had gepland en ik ben zo moe en futloos dat ik zo mijn bed zou opzoeken.

  Morgen beter.

 5. hé niet ziek worden ,er zijn al zieken genoeg!!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén