Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bolle Gijs

mske, die na het aflopen van bepaalde evenementen altijd zo een 3 kg minder weegt dan ervoor, heeft deze keer brute pech.

Zo wordt haar normale eetpatroon grondig verstoord door de uitbater van een B&B die een zo onwaarschijnlijk zalig ontbijt voor haar neus zet dat mske veel meer eet dan normaal.

Dat doet ze tijdens het evenement ook altijd, dan is dat wel nodig. Het evenement vraagt meer energie. Maar de man geeft hen ook nog alle dagen een wafeltje of een gebakje of een stukje taart mee als tussendoortje.

Bovendien loopt PaasFloke daar ook nog rond en deelt chocolade eitjes à volonté uit.

mske eet dan niet zo veel boterhammekes natuurlijk, want die krijgt ze niet meer op.

Maar gisteren! Slow had van de bakker nog een stuk bodding meegenomen maar toen wist hij nog niet dat Fabienne verjaarde en zou trakteren … met mattentaart en kaastaart en nog een stukje cake toe.

Ik heb Baskuul hier al verwittigd dat hij zich best mentaal gaat voorbereiden op een schok.

Previous

Een verwittigd man

Next

De weerslag

6 Comments

 1. Gettie

  Ja maar baskuul dient er toch voor hé, hij is gewend aan flexibiliteit, dat is de reden van zijn bestaan. Het zou maar saai zijn zo iedere dag boenk er op hetzelfde aanwijzen!

 2. Hahahahaha..jaja..zo gaat dat..ik heb dat altijd op vakantie! Dan heeft de één dit gebakken en de ander dat..en dat berg-op wandelen vraagt ook zoveel energie..maar nóóit zoveel als je toegestopt krijgt hahahaha! Ik ben van plan de komende tijd te gaan lijnen..doe je mee?

 3. olala … dàt ziet er allemaal heel lekker uit ! Die verleidingen toch hé, hier zit ook zo ééntje en net nu de chocolade overal ‘voor het grijpen ligt ”

  Sterkte Mske enneh …

  Kusje-zonder-snor

  terug … !

  Dadaaaaaaaaaaa …

 4. bea

  Hier staat de baskuul als garnituur, ik kan de tijd niet zeggen dat ik er nog eens opstond. Ach, het moest maar al zo lekker niet zijn. Als de kleren beginnen te spannen neem ik wat gas terug….goed dat er nu veel kledij rekbaar is

 5. Sloef goede middag…

  alleen al door het lezen riskeert ge om bij te komen ! Fijne groetjes )pepino

 6. ach het is toch onbeleefd om lekkers te weigeren ,en daarbij het moet maar zo lekker niet zijn.Ik zou mr Baskuul maar een tijdje op non actief zetten.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén