Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De dingen die we niet vertellen

Soms vraag ik me af …

Zo kan mske hier dingen zitten vertellen, heel gedetailleerd. Ik moet het zelfs niet in vorm gieten of zo, het zou zo op het blog kunnen.

Maar dan bepeist ze zich en zegt dat het misschien niet duidelijk is wat ze bedoelt, dat er misschien mensen zich zouden aan storen of verkeerd lezen of verkeerd begrijpen en dat ik het maar zozo moet laten.

Het is me wat … met dat mske van mij.

Previous

Beschermd: Zo hoort ge het ook eens van een ander

Next

Beschermd: I’m not joking

4 Comments

  1. Tja..dat soort dingen hou je altijd..alles kan verkeerd opgevat worden, zelfs als je niéts schrijft..ik had het daar laatst nog met iemand over. Ik kijk altijd naar wié het schrijft..schat ik die in als een ‘goeie’, dan ben ik milder over de tekst mocht daar iets in staan dat me niet bevalt..als je iemand een beetje kent, weet je wel of het wel of niet goedbedoeld wordt..of gewoon een beetje stuntelig beschreven of zo.

  2. bea

    Niet altijd makkelijk om iets te vertellen dat door iedereen begrepen wordt. Maar na reactie van een niet-verstaander, helpt een woordje uitleg…meestal

  3. Je moet maar denken dat je nooit voor iedereen goed kan doen.Er zullen altijd mensen zijn die je niet (willen)begrijpen of aanstoot nemen aan wat je vertelt of schrijft. Maar vergeet ook niet dat er méér anderen zijn.

  4. Gettie

    Er hangt toch hopelijk niet zo een grote nepschilderij boven de pc met het oog van god ala genre: hier vloekt men niet, maar dan met de tekst: “je moet voor iedereen goed doen en dus enkel goedlezende positieve goedbegrijpende…tekst publiceren” hahaha.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén