Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ja làp!

Het ging regenen op dinsdag. Dat had de weerman gezegd. En mske moest naar de kapper en dacht: “lap!”

Maar het was zonnig gisteren. Maar mske die al van zaterdag in een stille modus, die geëvolueerd is naar een krassende versie, rondliep vertrouwde het niet. Ze deed haar oude fleece aan met daarover haar windstopper.

Ze wou eerst nog efkes wat thee halen, kwestie van die schorrigheid wat te helpen opschuiven. En daar had ze het al in het snotje, dat ze minstens één fleece te veel aan had. En haar buff heeft ze daar ook uitgegooid. Die heeft ze zelfs niet meer terug op gezet toen ze na de kapper met korte haren op haar fiets zat.

Op die manier mogen ze zich alle dagen vergissen.

Previous

Zuinigheid is ook niet alles

Next

Een klein beetje kleinzerig

6 Comments

 1. Een fleece kon ik volgen..een windstopper ook..maar wat is in hemelsnaam een buff???
  In ieder geval..zou me niks verbazen dat je, nu je met die korte haartjes zonder die buff teruggereden bent, je wéér op zoek moet naar die stem..en zeker niet naar het snot! hahahaha!

 2. ms

  Dit is een buff.

  Mijn stem is terug. Ik denk dat dat wel degelijk dankzij die thee is, al is die thee er niet om geroemd, maar die doet zo verduiveld goed!

 3. Oooh..heet dát een buff? ik ken het wel maar hoe het genoemd wordt wist ik niet hehe.

 4. Aaaah, een buff begot. Noooit van gehoord. Ik dacht eerst aan een soort van die , vaak doorzichtige regenkapjes, maar dat kan niet, als ik de tekeningen bekijk. Helaas Ms-ke, Mij is en blijft dit toch iets onbekends.

  Ps: Blij dat het met je stemmeke al wat beter gaat. En zo’n kort kapseltje … Zàààààlig …

 5. Ik ken wel een buff, ik heb ze zelf ook, en ook in fleece voor de winter.Dus zo onbekend is het niet.

 6. Hé noemt dat een buff! Ik heb er eentje die ik enkel om mijn hals draag ipv een sjaal.Vooral als ik ga fietsen en mijn keel wat wil bedekken( anders heb ik ook geen stem )

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén