Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een klein beetje kleinzerig

Slow stapte het buro binnen met zijn hand aan zijn hoofd. mske keek uit haar ooghoeken maar zei niets.

Dus zei Slow het zelf maar. Hij zei: “er heeft er daarnet ene naar mijn hoofd geklauwd”.

mske trachtte niet te lachen toen ze vroeg: “wie?” Net alsof er hier zo veel rondlopen die klauwstreken vertonen.

Verontwaardigd legde Slow uit dat ik door de balustrade van de overloop door …

mske lachte nog niet. Ze zei: “Dan moet je terug klauwen. Hij doet dat om te spelen”.

Slow mompelde en grompelde en toen begon mske echt te lachen. Slow was nog verontwaardigder toen hij zijn hoofd los liet en zei: “dat is wel verschietachtig hé”.

mske is dan maar met mij een robberke komen doen op de trap. Dan bonkt ze luid de trap op en klauwt en ik klauw terug en dan ga ik efkes zijwaarts lopen en rolderdebolder de trap af. “Gekke Sloef” zegt ze dan en bedenkt dat ik niet met mijn poot aan mijn kop loop te zeggen dat ik geschrokken ben.

Previous

Ja làp!

Next

Bird on a wire

6 Comments

 1. Hehe..nu wilde ik bijna gaan schrijven dat álle mannen een beetje kleinzerig zijn hehe..wij vrouwen zijn niet voor niks het sterke geslacht haha! Maar toen bedacht ik me dat ik niet wist van welk geslacht Slóéf eigenlijk is..??? ik dacht ook een mannetje? dan is híj de bekende uitzondering op de regel natuurlijk hehe.

 2. Ikke? Volgens horen zeggen ben ik ooit eens kater geweest, maar nu niet meer.

  Ik ben niet kleinzerig, helemaal niet. Alleen als ze hier zo per ongeluk eens op mijn staart of op mijn pootje trappen dan geef ik een kres waarvan ze tegen het plafond gaan, maar dat is alles.

 3. Aha Sloef..nu niet meer..dát verklaart dan waarom jij niet kleinzerig bent hè hehe!
  En als die boenken van mensen daar met hun lompe voeten op jouw delicate onderdelen gaan staan..dat is geen klein beetje zeer meer hè..dat is GRÓÓT zeer!..daar mag je best wel een schreeuw voor geven lijkt me!

 4. bea

  Hier ook ene die zijwaarts holderdebolder de trap afloopt…als ik ze wegjaag van den boven

 5. Wij hebben hier soms ook van dat katten sport

 6. hahahaha, naar het schijnt zit alles van het mannelijke geslacht, anders in elkaar, zo zegt Manlief toch tegen mij, Hun pijngrens dat ligt vééél lager! En dan staat zijn snuit op onweer duldt de eerste vijf minuten weinig tegenspraak, en de mijne houd ik wijselijk effe in een grimas … terijl ik een pleister plak.

  Zéér herkenbaar Ms-ke …

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén