Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zuinigheid is ook niet alles

Vanwaar kwam die nu weer? Uit de vroegere toiletzak van Slow? Het blijft al gelijk. Hij was er. Een tandpasta die ooit ergens was vergeten en nu ineens in de kast van de badkamer was beland.

En de tube tandpasta was op en mske pakte de volgende, die dus. Ze deed wat op haar tandenborstel, begon te … neen, niet te poetsen, te spugen, maar te spugen! Dat ding was verdoeft! Zo verdoeft dat mske vreesde dat haar tanden van de slag ook verdoeft waren.

Die verdoefte is stante pede de vuilbak in gevlogen en mske heeft een spiksplinternieuwe gepakt die zelfs nog in het dooske zat. Oh zo!

En toen vroeg ze zich af vanwaar die verdoefte kwam. En ze weet dat niet goed meer. De enige logische uitleg blijft de toiletzak van Slow die ze in januari ineens weer gingen nodig hebben.

Previous

Kiwi in de schil

Next

Ja làp!

16 Comments

 1. Nieuwe tandpasta in een dóósje??? en dié is niét verdoeft?? hier heb je dat al járen niet meer..een doosje om de tubes tandpasta..alleen nog in het tandpastamuseum denk ik!

 2. ms

  Verdoeft? Dat is nog maar pas een nieuwe soort! Ik kocht hem met een kortingbon om die uit te proberen. En ja die zat in een doosje.

 3. bea

  Tubes tandpasta zitten hier ook in doosjes, behalve die van den aldi maar die heb ik niet graag en wordt niet meer gekocht. Heb nog niet ondervonden dat dit slecht kan komen maar had ook nog nooit een ‘vergeten’ tube

 4. Gek..wat een verschil toch tussen twee buurlandjes. Hier staan de tubes tandpasta al jaren gewoon zó op hun dop in de schappen hoor…óók de dure merken als Sensodyne en Paradontax. Trouwens..zeker weten dat die oude tube niet goed was? sommige tandpasta’s word ik sowieso misselijk van..die zijn heel erg zout of smaken gewoon verschrikkelijk vies ( zoals de Zedium)…ze zijn dan ook al lichtbruin van kleur..brrr. Ik heb tandpasta tegen gevoelige tandhalzen nodig en heb echt moeten zoeken naar eentje met een beetje aangename muntsmaak hoor!

 5. ms

  Wel, ik kocht die bepaalde dus nooit. Het was van die Theramed in zo een flaconnetje. Daardoor dat ik er van uit ga dat die uit die toiletzak kwam.

  Het was écht wel een verdoefte smaak van ouderdom. En ik wist dus ook niet dat zoiets slecht werd.

 6. hahahahaha looooooooool … ik wist zelfs niet dat tandpasta slecht kon worden? Weet je wat … ik ga dat zéker niet uittesten …
  I’m a believer ….

 7. Oh..van Theramed maakten ze reclame dat het half tandpasta en half mondwater is..en water kan gemakkelijk bederven.

 8. Sloef goede middag…

  ja…hier zitten die ook in een tube en verdufde tandpasta ?? Zou die niet eerder steenhard worden ??
  Fijne groetjes )pepino

 9. zozo tandpasta kan verdoeft smaken. Nog nooit ondervonden en ik hoop het ook niet te moeten ondervinden.Ik heb ook meestal tandpasta in een doosje . Zou dat uit zuinigheid zijn dat ze dat niet in een doosje hebben bij onze noorderburen? hihihi

 10. Misschien omdat er zo veel grondstoffen uitgespaard blijven hè magda, als die onnodige verpakking weggelaten wordt? da’s inderdaad zuinigheid..zuinig omgaan met onze aarde!

 11. Heb vanmorgen met boodschappen doen eens gekeken in de winkel..en ik zag dat er ook bij ons nog wel merken zijn waarvan de tube in een doosje zit..de hele dure merken, zoals Oral-B en Elemx..dat moet klaarblijkelijk iets van luxe uitstralen..zo’n doosje? ik vind het echt onzin..dat doosje gooi je gewoon weg!

 12. ms

  Ik denk dat die welke ik nu heb wel van een duurder merk is. Ik nam hem maar omdat hij met een kortingbon in een boekje had gestaan.

 13. ms

  De kortingen maken de man … de vrouw!

 14. En dat zegt ze tegen een Hollandse!!

 15. ms

  Tja, ik vertelde al eerder dat Slow ook een bonnenjager is en van waar komt die? Toch van tegen de Nederlandse grens zeker!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén