Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Al die daar zegt, de reus verhuist …

Dat weer van zaterdag was al niet al te beloftevol voor gisteren … als alle reuzen samen het toeristisch seizoen zouden openen in Rufferdinge en ze daarna hun nieuwe woning zouden gaan betrekken.

Tja, hun geboorteplaats was maar een tijdelijk verblijf geweest. Op de Hasco site komt namelijk de politie. En de definitieve site, de E.M.I. was ten tijde van de aanvang van het reuzentijdperk nog niet vrij. Het leger moest daar nog uittrekken.

Voordeel voor zo een groot gezin is dat elke reus daar zijn eigen kleerkast zou hebben.

Nu ja, de dag van gisteren … om 10u zou beslist worden of ze om 13u naar Rufferdinge zouden gaan of dat ze onmiddellijk naar E.M.I. zouden emigreren. Het werd E.M.I.

Alle reuzen, in hun blootje, de kleren in hun respectieve valieskes, trokken over de straat. Het druppelde wat, maar het regende niet tot grote verbazing van het ontvangscomité dat al ter plekke was om de nieuwe bewoners welkom te heten. Daar had het namelijk gestortregend, met de nadruk op “stort”.

Eens ze allen binnen waren brak de hel los. Bui na bui na bui. Maar gelukkig waren de kleren droog en blijkbaar hadden de reuzen het na een pooske erg naar hun zin. De aanwezige mensen trouwens ook.

En zodoende is het nieuwe toeristische seizoen ingeregend ingezegend.

Previous

Reuzerotweer

Next

Beschermd: Recht van antwoord

6 Comments

 1. hihihi alle reuzen in hun blootje over ’t straat. Ook een specialleke … Net als dat filmpje op you tube. Geeft een duidelijk beeld weer hoe ze eigenlijk zijn.’k Wist niet dat jullie zoveel reuzen hadden … ! Wij maar vier …

  Veel succes in het nieuwe seizoen ! Zwaai zwaaaaaaaaai …

 2. bea

  De goden waren hen goedgezind

 3. Al maar goed dat het meteen dat EMI werd dan misschien hè..in Rufferdinge hadden ze wellicht wél een stortbad gehad! Maar dan waren ze ook weer eens lekker afgespoeld geworden hehe..wie stoft die dingen ooit af..??

 4. Sloef goede middag…

  reuzen in hun blootje heb ik nog niet gezien en ja ja…de reus die komt en de reus die gaat en verhuist…tiens tiens ! Enfin…ze zijn toch blij en dat is het voornaamste ! Fijne groetjes )pepino

 5. Gettie

  De kleding van de reuzen in een “valiesKE”?!Dan zijn het heel zeker mini kleren en tsja dan kunnen ze ook net zo goed bloot lopen hé.hahaha.

 6. Het weer is zo vriendelijk geweest om te wachten met bakken regen uit te gooien tot de reuzen binnen waren!!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén