Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het record

Het wil weer lukken! Of beter, het wou weer lukken. Gisteravond gingen ze het op ROB TV een beetje over de Landense festiviteiten hebben. Slow ging dat opnemen. Na enkele minuutjes verstarde het beeld en nog iets later was het helemaal weg en hadden we nog enkel klank en beeld van een hoop steenkool in een pikdonkere nacht. De andere posten werkten normaal.

Slow belde naar ROB TV die zegden dat bij hen alles normaal was. mske belde naar Bollie die zei dat bij hen niet alles normaal was. En toen het te laat was kwam ROB TV er terug door. Die mogen nog een telefoontje verwachten om te weten hoe we aan dat filmke kunnen geraken, want hier willen ze absoluut dat interview zien.

Iets of wat positiever dan?

Is het waar of is het niet waar, we weten het niet. Maar blijkbaar was er maar één reus te kort om een record te hebben. Nu ja, ieder die ons kent weet dat we niet zo record- of prestatiegezind zijn, maar als je er dan zo kort bij bent …

En dan te weten dat het idee van die reuzen naar voor werd gebracht in de hoop aan een reus of vier te geraken.

Ook volgens horen zeggen zouden er plannen bestaan om de familie volledig te maken. Dan zouden er volgend jaar nog vier reuzen bij komen. Als ze vrijwilligers vragen vrees ik dat ik hier weer avonden alleen ga zitten.

Previous

Tuut!

Next

De reuzenstoet

6 Comments

 1. bea

  Eéntje tekort om het record te missen is eigenlijk wel triestig maar 4 extra reuzen volgend jaar, dan zal het wel lukken zeker? Of het zou moeten zijn dat ze overal gaan vermenigvuldigen.

 2. Jammer want jullie hadden toch al meer dan één reus.Volgend jaar een vierling erbij want er wordt toch niet gezegd hoe groot die reuzen moeten zijn. Dus vier reuze kinderen kan ook al tellen en daar is toch ietsje minder werk aan dan aan “volwassen” reuzen!!

 3. oooh dat is jammer, had extra reclame geweest voor de feesten, maar volgend jaar komt ook hé
  Dat intervieuw kan je misschien wel opvragen
  Prettig weekend

 4. sloef, zouden reuzen ook huisdieren hebben?

 5. ms

  Het record betrof het aantal reuzen dat in één keer gemaakt werd, niet de hoogte of de hoeveelheid er in totaal zijn.

 6. @ Olive: op de staf van St. Gertrudis zitten muizen en jawél, een kat.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén