Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Annabel


Iedereen zal dit soort annoncekes wel kennen zeker?

Wel toen mske die las vroeg ze zich ineens af hoe dat nu juist ineen zit. Is het omdat ze onzeker zijn en daardoor die persoon niet rechtstreeks durven aanspreken en dat ze zich zekerder voelen op deze manier?

Of is het gewoon het besef dat je die iemand wel ziet zitten dat te laat komt? Zoiets zoals een coup de foudre met terugwerkende kracht?

In elk geval doet het mske aan Annabel denken.

Previous

De eenvoudige dingen

Next

Beschermd: De punten van overeenkomst

3 Comments

  1. Hehe..vind het eigenlijk een beetje schijtebroekig en heldhaftig tegelijk..ik zou het niet in m’n hoofd gehaald hebben óóit om zo’n annonce te zetten..als geen van beiden iets zegt, meteen..dáár, is de kans wat mij betreft voorbij hoor hehe.
    Tjonge..Hans de Booij..zou ie nog steeds in Thailand zitten..?

  2. bea

    Sterk van ver, in de hoop dat de andere de kastanjes uit het vuur zal halen

  3. Ik vind zo’n annonces kinderachtig.Maar ja ik ben iemand die gemakkelijk tegen vreemden durft spreken.Als je dat beleefd en zonder opdringerigheid doet ,lukt dat best.Dat is toch een betere manier om iemand te leren kennen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén