Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

In de donkerte

Omwille van uithuizigheden op regelmatige tijdstippen zochten ze hier iemand om eens in te springen op onregelmatige tijdstippen. Dat lukt niet goed. Of die willen niet werken, of ze hebben geen BTW-nr, of ze willen weten hoeveel ze per week/maand zullen verdienen, of … of … of …

Nu vond Slow toch een annonce op tweedehands. We gaan ze hierna quoten want die gaat niet eeuwig blijven staan natuurlijk.

Kenmerken
Categorie: Overig
Veelplaatser: Nee

Omschrijving
Ik ben een 20jarige vrouw en ik zoek een verdienste die van thuis uit mogelijk is, ik heb pc met internet ter beschikking.
heb +- 10 per dag tijd.

liefst computerwerk,liefst int zwart

niets waar ik eerst moet investeren of deur aan deur verkoop moet gaan doen!

 
Niet meer en niet minder. En dan krijgt mske zo een goesting, maar zo een goesting om daar eens een briefke of een mailke over te schrijven naar die van Financiën want het zijn die die de prijs omlaag halen en zorgen dat mensen die het wel serieus spelen niet aan bod komen.

Maar eigenlijk kunnen die van Financiën dat ook vinden en moet iedereen maar voor zichzelf uitmaken waar hij of zij kan mee leven zeker …

Previous

De lavabo veert nog altijd niet

Next

De reden

9 Comments

 1. Het is erg spijtig. Nu meer en meer mensen open om te zeggen dat ze werken of willen werken in het zwart, and sommige zijn ook te permissieve en denken dat het normaal in. Maar het is niet normaal, en niet eerlijk voor ons die officieel werken.

  Goeie weekend

 2. Nu lig ik hier dubbel om mezelf..ik ben wel zo’n suffie..ik dacht dat ze alleen in zwarte ‘inkt’ wilde werken (omdat kleureninktcartridges nog duurder zijn)..woehahahahahahaa het is pas na jouw slotwoord dat ik op het verkeerde been gezet was hahahahahaaa!

 3. Euhmm…’dat ik mérkte dat ik op het verkeerde been..’..pfff kan beter weer terug naar bed gaan geloof ik!

 4. Gettie

  Dit tart toch alle fatsoen en alle regels van het sociale samenleven. Nu word ik echt oud geloof ik; dat dit zo maar kan, ik kan het niet geloven.

  @mizzD : nu moet ik toch echt hartelijk lachen om je rare “kleurenkronkel”. Op die asociatie zou ik niet gekomen zijn hahahaha.

 5. Hoi Msk en co, het is een tijdje geleden dat ik hier nog langskwam, ben teveel uithuizig de laatste maanden.
  Ondertussen zijn we al mei, maar de zon en warmte laten op zich wachten.
  Ik had hier heel wat bij te lezen.
  Lieve bloggroetjes, doei.

 6. @ Gettie..
  Zal komen omdat er ‘int zwart’ staat..in het Nederlands zeggen we gewoon alleen ‘ zwart’ ..en ‘int’ lijkt dan ook nog op ‘inkt’..aaaaach..heb gewoon slecht geslapen en een kop waarin hamers op gongs slaan..laten we het daar maar op houden! hahahahahahahahahhaaa!

 7. Zwart werkzal altijd blijven. ook al hebben ze een BTW nummer, laat maar eens een schrijnwerker of loodgieter komen.Als het binnenwerk is, is hun vraag”met of zonder factuur”, en wat zeggen wij dan…

 8. dat is zeker een gedurfde annonce ,maar wat Liliane zegt is ook maar al te waar!

 9. ms

  Dat is dan een ervaring die ik niet heb. Met de grote veranderingen is alles mooi aangegeven omdat het aftrekposten waren voor de zaak, maar er heeft me geen ene gevraagd of het anders kon.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén