Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De langzaamaanactie

Of hoe zou je het anders noemen? Sedert ons eerste schrijfselke over die werken is er natuurlijk wel al één en ander veranderd. Het muurke is gemetst, dat was ook een zaak van lange adem.

Meestal, als Slow en mske terugkomen van een evenement bekijken ze het werk en zien dat er niets veranderd is.

Zondagnacht keek Slow naar het muurke en zuchtte. Hij zei: “durf je wedden dat hij morgen vroeg hier staat?” Want ja, op zo een maandagmorgen na een evenement willen Slow en mske wel uitslapen.

Slow had gelijk. mske heeft even gefoeterd, het dekbed over haar oren getrokken en gelukkig was haar vaak/slaap sterker dan het lawijt van dat machien.

Iedereen heeft het recht werken uit te voeren natuurlijk. Maar dat ze dan voortdoen en niet wachten tot het moment dat Slow en mske willen slapen. Want eens ze goed en wel op waren is die man het afgebold zodat hij verder kan werken op een volgende keer dat Slow en mske stukske nacht thuis komen en willen uitslapen.

Previous

Beschermd: Het voorval

Next

The train at stake

9 Comments

 1. bea

  Ze doen het erom, dat kan niet anders )

 2. Vaak/slaap..? dan ook lawijt/lawaai hè hahahaha!
  Na alle buien van de afgelopen tijd lag die tuin dus nog niet in de beek? Komt dat door dat muurtje? Ik vermoed dat er niet veel geld is dat het zo langzaam gaat..steeds sparen voor een stukje. Jammer dat het lawaaiige stukje net maandagochtend was hehe.

 3. ms

  Nou nou nou, ik schat jullie denkvermogens iets hoger in dan dat hoor. Dat je lawijt wel zou kunnen vertalen naar lawaai, daar was de kat wel zeker van.

  Maar vaak? Weet je wat, ik ga deleten wat hier stond en ik ga onze Sloef eens aanporren om daar eens iets over te schrijven.

 4. Volgens mij heb je al vaker over die vaak geschreven hoor..en ik heb toen gereageerd met dat ik daardoor dan nu eindelijk wist waarom dat zandmannetje Klaas Vaak heette!

 5. ms

  Dat is best mogelijk, maar niet iedereen heeft jouw geheugen hé.

 6. Hahaha..da’s maar een selectief geheugen van mij hoor hehe..belángrijke zaken vergeet ik!

 7. Sloef goede middag…

  aai aai…dat lawaai, maar kom, ge kunt de slaap inhalen en het geraakt wel af ! Hier staken de mannen van de elektriek briefkens in de bus, dat ze ons op 25 deze zonder stroom zetten en de meterkasten komen vervangen ! Weer putten graven ? Fijne groetjes )pepino

 8. Zet(geen kaars)maar een bord voor je raam met “ssssst hier slapen hardwerkende mensen”

 9. hahahaha… LEUUUUUUUUUUKKKK … )) !

  En nu maar blijven werken ..; !

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén