Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Inkom voor buiten

Wat verstaat een mens nu onder rommelmarkt? Dat is toch een markt waar je wat kan rondneuzen en rommelen in de hoop er een goed zaakske te doen? Of het nu een boek is of een duurder stuk, het doet er niet toe, als je achteraf maar tevreden bent over de prijs die je voor je aankoop hebt betaald?

Nu vraagt mske zich af hoe je nu tevreden kan zijn over de prijs van je aankoop als je al 2€ per persoon moet gaan betalen nog voor je één kraam hebt gezien. En dat, dames en heren rommelmarktorganisatoren, dat doet mske niet.

Previous

De aap komt uit de mouw

Next

Die zitten niet op dezelfde frekwentie zeker

6 Comments

 1. HA! nee..dat doe i9k dus ook niet..dan ben je je ‘winst’ zowat meteen al kwijt. Alleen nog kerken en scholen wat rommelmarkten betreft voor mij hoor..én de vrijmarkten op koninginnedag natuurlijk..die zijn ook gratis..alleen denken de mensen dáár altijd dat ze antiek hebben staan..pfff!

 2. ps. ben terug dus hehe.

 3. ms

  Nu al?

 4. Nu pás..het was daar slechter weer dan hier…dus we hebben het nog lang vol gehouden!

 5. Gettie

  De onderste-uitdekasthalende dames en heren der organisatoren zouden zich diep moeten schamen om zo de rommelaars af te zetten.
  Klim op de ballustrade en verenig het verzet mske.

 6. Als ze de naam rommelmarkt gebruiken wil dat toch zeggen dat velen van hun rommel af willen zijn en daar zou de koper nog moeten voor betalen ! Dan ga ik daar zeker niet naar toe. Hier zijn de rommelmarkten in de gemeente overal gratis.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén