Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Twee jaar

Sedert 24 mei 2010 zijn we hier dus compleet autoloos.

Slow en mske hebben het ding nog niet gemist al zijn sommige bestemmingen wat moeilijker. Zoals Lillo of Doel bijvoorbeeld. Maar natuurlijk rijden Slow en mske nu ook niet alle dagen naar Lillo of Doel.

Daarvoor overwegen ze dan om plooifietsen te kopen. Die kunnen zo mee op de trein.

Slow was daar in het begin zo precies niet voor. Hij dacht dat het maar een zot zicht zou zijn, zo een grote man op zo een klein fietske. Maar mske zei dat hij daarmee niet moest inzitten. Tegen dat de mensen doorhadden wat een zot zicht dat is, zou hij al lang voorbij zijn.

Het is vooral sedert hij zag dat die kleine fietskes ook versnellingen hebben dat hij van mening veranderde.

Nu ja, toen mske met die abces in het het Stuivenberg zat en die mensen daar probeerden een tandarts “in groot Antwerpen” op te duiken hebben ze ook wel efkes gedacht … maar dat is te negeren want er viel geen tandarts op te duiken en de taxi’s in Antwerpen zijn blijkbaar goedkoper dan die in Leuven.

Previous

WIFI in hotels

Next

Het verloren verhaal

4 Comments

  1. ‘k Zou er sowieso een proefritje op maken..de ene fiets is de andere ook niet hè..en als grote man moet je toch ook een beetje comfortabel kunnen rijden op zo’n fietsje.
    Die laatste alinea snap ik niet zo goed..maar dat zal wel aan mij liggen hehe.

  2. Sloef goede middag…

    Lillo is in ieder geval een gezellig en aangenaam dorpke, dat wel deel uitmaakt van de grote koekenstad en handig om met zo’n minifiets in rond te crossen enne…combineren met den overzet naar Doel, maar dat is spijtig genoeg een spookgemeente geworden , waar je vroeger lekker kon eten en vertoeven ! Fijne groetjes )pepino

  3. In Doel moet je niet bang zijn om als ‘zot zicht’ te fungeren Slowke… Lijkt me wel leuk om dat te gaan ontdekken op zo’n mini fietske … Heerlijk rustig !!! Maar in Lilo daarentege, kan het heel druk zijn in het weekend. Vooral in Augustus, tijdens die grote rommelmarkt !!!

    Zwaai zwaaaaaaaaaaai … -) !

  4. Er zijn plooifietsen waar je heel comfortabel kunt op rijden en die hebben niet van die kleine wielen. Ik heb er zelf eentje en die kan opgeplooid in een soort reisvalies.Er zijn ook vitessen op.Het merk : Dahon .

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén