Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Azijn in de Tour de France?

Straf zé. Soms gaan ze hier voor een week weg. Dat kan al eens voor twee zijn. Zeg ik wat? Neen. Mopper ik dan? Neen.

Zij dus wél.

Slow was de eerste die het zag. Hij zei dat de deur van de vijfde kamer open stond. De vijfde kamer is eigenlijk de rommelkamer, al is ze niet echt rommelig, daar staan wel enkele rekken in met boeken die mske ooit nog eens op een rommelmarkt wil verkopen en de valiezen en koffers en reistassen staan daar ook. En aangezien ik die deur open krijg heeft Slow daar een paar jaar terug eens zo een haakske en een oogske op gezet.

Waarom ik daar niet op mag? Die stuntels van klu(n)sjesmannen hebben daar een gat gemaakt waar de leidingen door liggen. mske denkt dat ik zo onder de planken vloer geraak en dat wil ze niet. HA! Een ding is zeker, ze kan dat nooit controleren natuurlijk.

En nu stond die deur open en ik was foetsie! Ik heb haar wel met haar voet op de grond horen stampen toen Slow dat zei en ik heb haar wel tegen Slow horen fezelen. Ik dacht wel dat ze hun strategie aan het bepalen waren. Meestal beginnen ze dan te zoeken en me te roepen.

Nu niks! Ze liepen gewoon over de palier en riepen niet. Ze zochten niet. Straf! Nog straffer was dat ik ze met mijn drinkbak hoorde rammelen en ik rook azijn. Wat was er gaande? En hé? Hoorde ik nu het geluid van de ton met mijn eten niet?

Terwijl ze naar “Vive le vélo” gingen kijken, ben ik poolshoogte komen nemen. Asjemenou! Alles was weg! Maar zo niet hoor! Als die twee denken dat ze zo snel van mij van af geraken …

Toen dat programma gedaan was liep ik als eerste het buro in en … slag boem … deur dicht achter mijn gat! Slow liep naar boven om rap dat haakske op de deur te doen. En mske zegt dat ze iets aan die klink moeten doen, dat ik die niet meer open krijg. Ze weten dus als ik daar wat tegen boenk dat dat haakske daar wel kan uitjoepen. Verdorie toch.

Ik vraag me nu toch af waarom ze met azijn in mijn drinkbak gezeten hebben, die rook nu juistekes zo lekker naar mijnen drinkbak en nu is die weer geelgeel, zo geel als de gele trui van den tour.

Ik heb zo lichtekes het gevoel dat ik bedot ben. Denkte nie?

Previous

Misgespreken

Next

Beschermd: Beetje gemeen over heel gemeen

6 Comments

 1. Hihi..ik denk dat ms geen zin had om de boel hier zélf vol te gaan schrijven Sloef..je bent gewoon onmisbaar vrees ik hehe..maar dat is fijn..toch?

 2. ms

  Als ge dat maar weet! Alles komt uiteindelijk op mijn schouders terecht.

  Ene die dossiers gaat doen en het niet doet. Nu nog een kat die wil bloggen … en het niet zou doen zeker!

 3. Maar waarom moest je z’n drinkbakje dan ver-azijnen eigenlijk?

 4. ms

  Er zat een lichte kalknevel in dan dan leek dat precies vuil … zelfs na het afwassen.

 5. Bij ons is het Zino de rosse kater die het kattendreurke altijd open breekt.Dat is na acht uur toe omdat de katten dan niet meer buiten mogen.Nu wordt het ook gebarricadeerd

 6. Maar Sloefke toch ! En nog wel met azijn !!!! Onze Baron kan daar over meeklappen. Dat stinkt, maar den drinkenbak … Die blinkt … !

  * Weg met- Euuuh … VIVA de kalkranden … !*

  En een poot …!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén